Ingen som du

Igår innan serveringen.
Känner mig lite stressad över alla skolarbeten. Men ska verkligen plugga imorgon när jag kommer hem. Måste bli av med några. Har övat inför juluppvisningen idag, det gick väl okej, men hoppas det går bättre på uppvisningen! Nu sitter jag och chillar i min soffa/säng och har precis målat naglarna. Börjar klockan åtta imorgon så måste sova strax. Hoppas ni har haft en bra onsdag?

Servering

Såhär såg det ut idag när vi dukade restaurangen fint och serverade 50 teknikkillar från Gnosjö.. Det var väldigt nervöst men kul samtidigt, Jag serverade ett runt bord så det gick bra! Pinsamt att killarna pratade med oss och så..
Ikväll har jag tränat trupp 2, jätteduktiga var dem, varven sitter bra till juluppvisningen! Sen har jag beställt lite saker till kommande tårtor som jag ska göra! Vill också säga grattis till bästa Klingan som fyller 16 år idag! hejsvejs.

On my way home

 

Sitter i bussen påväg hem nu, gött att komma hem lite tidigare, tänkte att jag skulle göra lite inlämningar när jag ändå bara sitter här! Ska försöka ta tag i många skolarbeten denna veckan, får väl se hur jag lyckas! Förövrigt åt vi god frukost på grand idag! Kram E.

 

 

 


Lykta

Idag har vi gjort pepparkakor hela dagen (nästan) Jag ville testa att göra en ljuslykta av degen, haha, jo då det gick ju! men är nog inget jag gör fler gånger då jag svor ett antal gånger över delarna och glasyren!! Nu måste jag skynda mig och byta om. Blir en bra kväll med tjejerna! Ha en go kväll.

Pepparkakscheescake

Ikväll ska jag och tjejerna göra trerätters hos Linnea, jag står för desserten och bestämde mig för att göra en pepparkakscheescake, Googlade runt lite på recept. Hittade dock inget som jag tyckte var bra, så jag blandade mellan olika och hittade på lite under tiden! Det är det som är allra roligast. Hoppas ni haft en bra dag?

Pepparkakscupcakes

Idag har jag gjort gudomliga cupcakes! Att gilla pepparkakor är ett måste om man ska tycka om dem, men det gör väl de allra flesta? Jag tyckte de blev väldigt goda och passar bra nu till första advent! Ska baka mer imorgon så då kommer det upp på Ewes hörna! Ha en bra kväll hörni :)

Breaking dawn

 

Ikväll ska jag och Elin K se breaking dawn och äta på Jensens! Ska bli jättemysigt, Och eftersom att man typ "måste" se denna filmen gör även vi det idag. Ska bli bättre på att blogga med.. Går på lektion nu, Ha en superdag!


Titanic

Satte på denna underbara film när jag kom hem från skolan, så fin, sorglig. Nästan att jag skulle börja gråta lite. Mår fortfarande dåligt, mitt huvud är tungt och min näsa rinner, blev alltså ingen träning för mig idag. Det hade jag aldrig orkat, Så det blir en kväll hemma i soffan med lite plugg istället. Har massor med saker jag ska baka i helgen, förhoppningsvis iallafall. Det är ju första advent på söndag så tänkte göra lite julbak. Mer om det kommer. Ha det gött!

Sleep

Mår pissdåligt. Näsan rinner och ja allt det där. Denna dagen har varit både bra och dåligt, kul att blanda drinkar i skolan. Tog en fika med Martina och Alex, gick på gympan. Men helst skulle jag vilja lägga mig och sova just nu och vakna på fredag. Sjunka genom marken typ. Hejhej positiv tjej.

Monday

Då var det måndag igen och jag hurrar inte. Har åkt på världens förkyldning med, vet inte hur träningen kommer gå, men åker iallafall upp och försöker bli biff ;) hihi. Imorgon ska vi servera 9or i skolan! Jaja det får vi se hur det går. Hoppas eran måndag har rockat!

Maränger?

Gav mig på att baka maränger idag. Dock blev inte utseendet som jag väntat mig. Och all karamellfärg försvann i ugnen!? Dem var lila från början, nu är dem vita! haha. men de blev så där frasiga och sega som maränger ska va! Hade även i vit choklad. Muuuums.

Våningstårta

Idag har mormor och morfar varit gifta i 45 år! Jag fick äran att göra tårtan till kalaset. Jag gav mig på att göra en våningstårta. För att vara min allra första är jag ganska nöjd! Ska iväg och fira med släkten nu! ha en bra kväll.

Svävar som mmmh

Har fått blogglust nu när bloggen är ny! hihi får se hur länge det varar! Jo då men nu är det bra. Imorgon ska jag göra en tårta till mormor och morfars bröllopsdag! Ska prova nåt jag aldrig gjort förut. Så håll tummarna att detta går vägen! Men för att jag inte ska få för mycket att göra imorgon ska jag förbereda fyllningarna och lite sånt. Ikväll sitter jag bänkad framför idol som de allra flesta! Börjar bli spännande nu. Hoppas att ni får en bra kväll!

Vaniljbullar med apelsin

Fortsatte med bullbaket och slängde ihop en vaniljkräm med apelsinsmak. Ser att dem ser gröna ut på bilderna vilket dem inte är! haha, goda blev dem iallafall.

Chokladbullar

Dunkar gyllene tider och bakar bullar med ljus och vit choklad i.. lalala

Kanelullar

Första baket idag blev vanliga kanelbullar!

samling

Kollade lite bland mina formar, hade en del ser jag! så nu ska här bakas tre sorters bullar. Bilder kommer sen såklart ;)

Nystart!

Välkomna till Ewes hörna! Ny blogg, men kategorierna är fyllda med godingar från min förra blogg, evelinaochsinblogg kommer att finnas kvar ett tag framöver men det är här jag kommer att blogga nu! Hoppas att ni vill hänga kvar. Kommer att försöka göra det mer och mer till en bakblogg. Men vardag och annat kommer att finnas kvar! Ha en bra kväll!

Äpplemuffins


Marabou

Muffins med marabou i!

Vaniljcupcakes


Mangomuffins


Söderköping

Söderköping sommarn 2011

St: Anna

Sommaren 2011 i St: Annas skärgård

Danmark 2011


Dagens


Ringar

Nya ringar från Nelly.com

Ur

Samling av klockor!

Väska


Summercloset


Jumpsuit

Sommarfavorit!

Blåbärsglass


Bakelser


Om mig

Jag som driver denna lilla blogg heter Evelina Oscarsson. Bloggen blir mer och mer en bakblogg numera. Vilket jag hoppas den ska övergå till i framtiden. Varför jag har denna bloggen är för att visa det jag gör, men även skriva av mig, dela med mig av foton till vänner m.m Lite om mig! Jag utbildar mig till bagare/konditor på Almåsgymnasiet i Borås. Vilket är jätteroligt! När jag inte är i skolan eller bakar tränar jag gymnastik, tränar trupp 2 och är med vänner och lever livet som tonåring! Jag hoppas att du vill följa mig :D

Snurror


Kanelbullar


Biskivier


Kladdkaka


Vaniljkaka

En delad vaniljkaka.

Polkaskorpor


Oreo


Farsdags tårta


Princesstårta


Musiktårta


Rosa


Tårta-toa


Prickig tårta


Badtunna


Gräddårta


Strandtårta


Studenttårta


Cheescake


Kolatårta


Vit kladdtårta


16 års-tårta

Min 16 års tårta!

Konfirmationstårta

Min allra första tårta som var täckt med marsipan!

Välkommen till min nya blogg!