♥ Fashion cake

 









Ljusa bottnar
hallonsylt + hallon
vaniljkräm
grädde
spacklad med vaniljsmörkräm
täckt med marsipan
dekorationer i marsipan och SP
 
Tårta till snart 18 åriga Alida som pluggar till stylist, fotografering fanns också med bland intressena. Så här blev min tolkning! Mycket roligt pill. Hoppas dem blev nöjda! :)
 
 
 

♥ Dagens

 
Ovan kan ni se lite bilder från dagen i konditoriet. Absolut inte bilder på allt, men en hel del. 
 
Ja hur har dagen varit? Jodå bra. Men annars är jag depp just nu, och det är inte mycket jag kan ändra på. Men har nu varit ute på en kvällspromenad och rensat tankarna. Det är så här nu.

♥ 10 Favoriter

 
1. Live youré life - Moa Lignell
2. Whatever they do - Moa Lignell
3. Introducing me - Nick Jonas
4. Little Talks - Of monsters and men
5. Love somebody - Maroon 5
6. One more night - Maroon 5
7. härifrån - Stiftelsen
8. Summer paradise - Simple Plan
9. Vart jag än går - Stiftelsen
10. I wont give up - Jason Mraz
 
Ja, vad säger ni om en top 10 musiklista från mig? Det är väl trevligt. Tycker om min musiksmak väldigt mycket. Konstigt vore väl annars. Nu väntar en varm gó kaffekopp på mig. Hejhopp.

♥ Cardigan


tycker om min fina nya tröja från Only.
 

Idag har det varit sol. Tänk om jag hade vetat det när jag klev i mina varma gummistövlar imorse. Hur som helst så mötte jag upp en vän efter skolan, tog en fika och shoppade denna fina tröjan. Nöjd är jag och nu ska jag ta mig i kragen och ta mig en promenad. Kalas.

♥ Ledartröja



Nya fina ledartröjan som jag och min "ledarkollega" fixat! Så himla nöjda är vi! Kanonfin.

♥ Härliga tisdag



Min goda fina kvällsmat!
 
Idag har jag varit i skolan. I ynka två timmar för att baka några kransar, det var mycket roligt. Det har regnat idag, då blev det en fika på Glasets hus med mina goa vänner Martina och Evelina. Mycket planer framöver och det ser ut att bli en riktigt bra, händelsefull och rolig höst. Jag är glad. Ja idag är jag det.

♥ sunny day

 
Hej på er. Idag sken solen i Borås vilket vi alla väntat på. Idag har min klass blivit besviken, på iv - valet. Känns inget kul alls, men glädjer mig med att jag fått lön, att grillen är tänd, och att veckan förhoppningsvis blir bra. Jag är också mycket glad för statestiken ni gav mig igår. Ökning med 10 visnigar, lite gör mig glad!

♥ Bakshopping

 
 
 
Ledsen för dålig uppdatering, men har inget och visa just nu, Sen har jag haft fullt upp med tårtförberedelser hela dagen! Kul är det, och tid tar det.. På bilderna ser ni lite saker jag fick hem från "kakburken" idag. Marsipan till en kommande tårta, guldbrickor, viol och annanasjessens, klubbpinnar och en sockerpenna att skriva på ätbara saker med! Mycket nöjd och alltid lika kul med nytt. Nu ska familjen Oscarsson basta! Chao

♥ Favoriter

 
Några favoriter bland tårtor jag gjort! Räknade ut att jag har gjort 32 designade tårtor nu! och fler ska det bli...

♥ Yesterday

 
Igår var det fredag, då var det fest. I gånghester två kilometer upp i skogen. Det var fina människor och grill. Det var en väldigt lyckad kväll på många sätt. Hade också ett mycket gött stadshäng med en kul kille. På bilden ser ni mig på den långa vandringen mot målet. Ha det bra vänner.

♥ Brogues

 
Vet att jag har många par skor och så. Men det är kärlek och dessa skulle passa perfekt till fest och glansiga toppar! Ska titta på dessa nästa helg tänkte jag. Lagom pris med, eftersom de antagligen bara blir använda till fest. Hur som helst himla tuffa! Hoppas eran dag varit bra.

♥ Whatever they do

 
skor - johnnyBulls, jeans - Ginatricot, blus - Ullared, kofta - veromoda, mobilväska - details
 

Såhär ser jag ut idag! Börjar inte för än 12.20 idag så fick en rejäl sovmorgon. Idag blir det två lektioner - Samhäll och religion. Nya lärare i båda ämnena så får hoppas det blir bra, men det blir det. Japp. Hoppas ni får en bra torsdag!

♥ Roses

 
Ibland träffar man trevliga turkar som viker pappersrosor, minnen är fina.

♥ La familla

 
bästa bästa bästa familjen.
 

Hej vänner! Idag har det regnat, japp, Ibland får man lektioner flyttade, då kan man äta lunch med en vän, det har jag gjort idag, en mycket god sådan. Ibland glömmer man telefonen hemma, då klarar man sig ändå. Japp. Planera gympatrupp med en annan vän kan man också göra en onsdag efter en regnig lång dag. Då blir man på bra humör♥

♥ Intruducing me - NJ

 
Hej på er! Idag har jag varit ledig hela dagen, och kommer vara alla tisdagar denna terminen, Har helt enkelt inget schema på tisdagar! känns lite konstigt och långtråkigt, men får väl hitta på saker så småningom! Ikväll är det möte för alla ledare inom gymnastiken, så så ser kvällen ut. Hoppas alla har det gött.

♥ Ros steg för steg

Fick en fråga angående mina marsipanrosor så här kommer ett inlägg om det!
 
 
Hej! Jag heter Moa och jag älskar att baka, Men jag har alldrig förstått mig på hur man gör en marsipan ros... Det vore jätte kul om du visar steg för steg hur man ska göra, via bilder eller video! Älskar dina tårtor!!
 
Först vill jag bara säga tack för kommentaren och jätteroligt att du gillar mina tårtor!
 
Att göra en marsipanros är inte speciellt svårt om man bara vet hur man ska göra! Det finns såklart flera olika sätt att göra en ros på, men jag tänkte visa ett av de enklare sätten! 
 
1. Börja med att kavla ut en bit marsipan i någon fin färg
 
2. Tryck sedan ut hjärtan med hjälp av en utstickare, Har du inte någon kan du ta något runt och trycka ut med!
 
3. Ta ett hjärta och rulla det så du får en liten rosknopp.
 
4. Bygg sedan på resten av bladen tills du fått en jämn fin ros!, Vik också ut bladen lite efter hand så får du en mer levande ros!
 
Hoppas inlägget kan hjälpa alla bakintresserade!

♥ Rixfm Göteborg

 
Rixfm festival igår var fett! så många bra artister och det var så gött att stå där och hoppa och sjunga sig hes! 
Tror säkert ni känner igen artisterna på bilderna så jag slipper rabbla upp alla! 

♥ Munther i Gnosjö

 
Idag följede jag med min vän Elin som är ett Munterfan till Gnosjö för att lyssna på Ulrik! Det var grymt! Bandet var jättesköna och sista bilden ser ni trummisen Kalle med mig och Elin! Har även hela bandet + Ulriks autografer på min tygkasse! Nice Nice! Imorgon fortsätter vi vår musikhelg mot Göteborg och rixFM. Nu blir det sova hos Elin!

♥ Svar - Johnny Bulls

 
Anonym:
Åh va fina! vart köpte du dom och vad kostade dem? :)
 
Tack så mycket! Jag köpte dom på Scorett i Borås och de kostade tusenlappen! :)

♥ Black Johnny Bulls

 
Första skoldagen idag, vilket bestod av tre kvarts information och sedan fick vi sluta. Jag och några kompisar tog en runda på stan och jag fick med mig dessa efterlängtade skorna! Från märket JohnnyBulls. Har ett par låga bruna sen innan, det har ni kanske sett! Totalt älskar dessa underbara boots♥

♥Vaniljmacarons

 
Gjorde några fler macrons idag, hade dock för lite äggvita i smeten för dem blev inte lika släta och fina som chokladmacaronsen jag gjorde! men dem var lika goda för det :) Nu ikväll har jag jobbat hos pappa och det ska jag göra imorgon kväll också! hejhopp.

Purple


♥ Myser

 
Tände lite ljus i rummet ikväll, Var ett bra tag sen sist! men det är ju så himla mysigt!

♥ ingen dag är den andra lik

Igår var en fin kväll. Tillbringade den hos Greta med fina vänner. Skrattade så jag fick ont i halsen, åt god mat, myste. Idag har jag, sovit, solat, tränat, ätit massa onyttigt och haft allmänt långtråkigt..


♥ Blåbärscupcakes

Gjorde iordning några mufiins till mina vänner!

♥ Gammelrosa

 
shorts - Dr.Denim, blus - Ullared, kofta - Veromoda, smycken - TomasSabo och turkiet
 
Körde på shorts idag trots att vädret är lite sådär! men det är ju inte så kallt iallafall. Snart så kommer några vänner hit! Har inte träffat några av dem sen skolavslutningen.. Hoppas vi känner igen varandra!

♥ Breakfast

 
Titta vilken jättegod frukost jag äter idag! Yoghurt, annanas, latte, macka! mmmmh...

♥ Be someones reason to smile


♥ Pärlade hörlurar

 
Släck aldrig din kreativa låga - Teija Bruhn

♥ Flowermix

 
Gjorde några fina blomkakor av en kakmix jag fick när jag fyllde år! Använde min nya blomtyll från "Crafty Cook"

♥ Blåbärsmuffins

 
Vi har så himla mycket blåbär då farfar plockar flera liter om dagen! Slängde ihop lite muffins med blåbär och vit choklad! Muums.

♥ Chokladmacarons

 
 
Jag sa att jag inte skulle ge mig! Nu har jag äntligen lyckats göra fina glansiga macarons som inte faller sönder! Tack moster för det jättebra receptet! :D Känner mig så himla lycklig över detta (haha)

♥ Chokladfondue

Gårdagens kvällsmys!

♥ Shopping - Turkiet

 
 
Har helt glömt av att visa min shopping från Turkiet! Iallafall, tre par rayban (jaa kopior) Ett äkta Tomas Sabo armband med en berlock. Tre andra armband med pärlor/läder. 

♥ Palladium

 
Efter min sista jobbdag på solbacken, med avslutningsfika och fin present åkte jag och mamma till Gällstad! hittade en go "fisketröja" en blus och ett par palladium. Kändes skönt att shoppa lite efter allt jobb! Imorgon drar vi på mer shopping till Gekås! var jättelängesen vi var där! roooligt,

♥ Sista

 
Imorgon jobbar jag min sista dag på solbacken, känns både lite tråkigt men också skönt.. tre veckor gick fort! Nu ska jag käka! hejs.

♥ Schema

 
Nästa fredag börjar jag skolan igen, andra året på bageri/konditori. Mitt schema har redan kommit ut, och det ser ju hur soft ut som helst! ledig på tisdagar som det ser ut nu, helt sjukt! aaah

Två år

Idag efter jobbet var vi och åt på restaurang för att fira mammas och pappas bröllopsdag! Mys.


♥ Långklänning

 
klänning - Lager157, skor och accesoarer - H&M
(från shanty beach, Turkiet)
 

Nu har min vän åkt hem och vi har haft det så trevligt så! planerat inför höstens gymnastik, tjatat skit och ätit paj! mys på hög nivå!
 
 
 

♥ Blåbärspaj

I morgon kommer en vän, så gjorde en paj tills dess! Vi ska planera vår kommande gympatrupp som vi snart ska starta! Den fina formen fick jag när jag fyllde år :D

♥ Dagens röda

 
Blus - Lager157, tröja - JC, skor - converse, smycken - Turkiet och Tomas Sabo, Rayban
 
Blev ledig från jobbet idag. Himla skönt! Så idag har vi firat mormor som fyllt år! Sedan var vi ute en sväng med båten och fiskade! Mysig söndag. Nu laddar jag inför sista jobbveckan. Ska bli skönt att vara lite ledig innan skolan börjar. Kram.

♥ Prickigt

Shorts - Warp , Linne - Ginatricot, mobilväska och skor - H&M

♥ Horsecake

 
Ljusa bottnar
blåbärsmousse
geishafluff
spacklad med blåbärssmörkräm
täckt med marsipan
 
Min andra kusin fyllde också nio år igår då dem är tvillingar! En hästtårta blev det till henne! Jättekul att göra.
 

♥ Hockeycake

 
Ljusa bottnar
hallonmousse
dumlefluff
spacklad med vaniljsmörkräm
täckt med marsipan
 
Igår fyllde en av mina kusiner 9 år! Detta blev tårtan till honom, en Hockeytårta med Nittorps färger eftersom han spelar där! 

♥ Brolle

Åkte in till stan med dessa godingar idag och lyssnade på Brolle på torget! Shoppade även en fin blus! Nu - sova!


♥ Green

blus - Tessie, tröja - H&M, shorts - Dr.Denim, stövlar - Duffy, Rayban
 

Drar mig även idag mot stan för att käka gott med en vän! Mys.