♥ Glittrigt

 
shorts - cheapMonday, linne och skor - H&M, Rayban
 

En outfit i den härliga trädgården på hotellet i Turkiet. Var fruktansvärt varmt där i skuggan även på kvällen!

♥ Goa

 

Bild från en torsdagskväll i början av sommaren. Lånade bilden av Greta.

Ja vad gör jag.. Jobbar, jobbar, jobbar. Så är det, hoppas ni har det bra!


♥ Outfit vid Villa Adora Beach

 
Shorts - Warp, linne - veromoda, mobilväska och skor - H&M
 

Bjuder på ännu en outfit från turkarnas land!
 
Igår efter att jag kommit hem från stan åkte jag direkt till Elin med Greta och sov där trots att vi alla skulle upp tidigt och jobba idag. Men man måste hinna umgås också! så himla mysigt.

♥ Mot stan

 
klänning - H&M, sjal - Ullared, skor - converse, väska - monkey, brillor - rayban, smycken - Turkiet och Tomas Saabo.
 

Drar mig nu mot stan för att träffa en saknad vän! ska bli myys!

♥Blåbärsmacarons

 
Ingen sol idag när jag är ledig.. Ställde mig istället i köket och gjorde blåbärsmacrons. Ska aldrig ge upp hoppet om glansiga macrons.. Får testa igen alltså!

♥ Vart jag än går

 
shorts - Dr. Denim, blus - Tessie, skor - converse
 
Ännu en outfit från härliga turkiet! Nu har en vecka gått på Solbacken och dagarna går verkligen fort! Jobbar, äter, åker hem och sover, sen upp och jobba igen. För er som inte vet jobbar jag nu på ett äldreboende, två veckor kvar, sen blir det några få dagars ledigt innan skolan börjar. Skulle vilja träffa mina vänner just nu mer än något annat. Så sjukt saknade♥

♥ Gamla stan i Side

 
Lite bilder från gamla stan i Side. Så fint, och helt sjuuukt mycket shopping överallt.. Turkarna är ju helt galna! Jag köpte lite raybans och armband, det kan jag visa en annan dag!

♥Mat

 
Typ halva grejen med att vara utomlands är ju att äta. Jag älskar mat!!

♥ Outfit från paradiset

 klänning, hatt, och mobilväska - H&M, väst - Vila
 
 
Första kvällen, därav inte så brun ;)

♥ Saknade

 
Kommer sakna busigaste strandpojken och goaste receptionisten, även bästa bartenden men har ingen bra bild på honom.. Bodde på ett ganska litet hotell så man lärde känna personalen på ett annat sätt! Så sköna!♥

♥ Strandhäng

 
Här var vi och solade och badade varje dag, över 40 grader varmt, Vattnet var 30 grader. Det var så härligt!
 

♥ Side beach

 
Kan inte annat än längta till baka till paradiset. Men nu är vi hemma och nu blir det jobb igen. Har haft en helt underbar vecka och lärt känna så sköna människor som jobbar på hotellet och stranden, bilder kommer på det också, bloggen kommer hållas uppdaterad med bilder från min resa till Turkiet nu! Njuuuuut.

♥ Mot landvetter

 
Nu åker vi mot landvetter! Nästa gång vi hörs är jag nere i Turkiet! Khöss!

♥ Semester

 
Har nu en veckas semester, ska bli helt underbart skönt. Jag kan inte ens förstå att jag snart är i Turkiet och får sova hur länge jag vill, sola, shoppa, bada, äta massa gott och jaa, ta det lugnt! Ska försöka uppdatera lite snabbt imorn innan vi åker, men vi har också gratis wifi på hotellet så lite mobilbloggning kan ni räkna med!

♥ The queen of cheese 2

 
ljusa bottnar
blåbärsmousse
marabou-chokladfluff
spacklad med smörkräm
täckt med marsipan
 
Stressade ihop denna tårtan efter jobbet idag. Till en 17-årig tjej som fyller år imorgon! Kan berätta det att jag har ALDRIG haft så mycket problem med en tårta och ett tag ville jag bara slänga hela tårtan och ge upp med allting, var till och med inne på att byta linje på gymnasiet (haha) men ja.. det gick väl tillslut.

♥two days left

 
Drar mig mot jobbet. Två dagar kvar. Två dagar till Turkiet. Två dagar till värme och sol. Ha det bra vänner!

♥ Strawberries

Jättetrött idag, dagen har segat sig fram.. Gott med jordgubbar efter jobbet iallafall! Nu ska jag sova. Jättemycket!


♥ Bästa jobbet!

Måste verkligen ha ett av dem bästa jobben!! Stortrivs och all personal är så himla go! Får baka, servera och fixa! Sånt som jag älskar! Synd att jag ska byta sommarjobb efter Turkiet, då blir det all in äldreboende! Men det ska bli kul det med. Nu är jag iallafall i full gång med att packa resväskan, hoppas denna veckan går fort nu...


♥ Godingar

Saknar tjejgänget!! Nej nu ska jag sova så jag orkar upp åh jobba imorn! Godnatt!


♥ Himlen var så blå

 
Hejhopp! Idag blev det shopping med mamma då jag varit ledig från jobbet! Har hittat massa bra till Turkietresan, och även ett par bekväma skor att jobba i! Ska snart ta en promenad och testa dem. Imorgon och resten av veckan blir det jobb på Glasets hus, sen kommer även en vän till mig imorgon och stannar till onsdag! har saknat henne nåt fruktansvärt. Ledsen att uppdateringen inte är så bra, men har inga outfits att visa då jag jobbar i svarta kläder, och hinner inte baka speciellt mycket heller. Ni får stå ut helt enkelt, det är trots allt sommar och jag vill ta det lugnt! :D

♥ Kvällssol

 
Satte mig på altanen med en bok efter jobbet! Nu har vi ätit grillat och bara tagit det lugnt! Uuuunderbart

♥ Babyshowercake

 
Ljusa bottnar
dumlefluff
hallonmousse
spacklad med vaniljsmörkräm
täckt med marsipan
dekorationer i SP och marsipan
 
Resultatet från gårdagens tårta! Ett gäng ville överraska sin kompis (som även är min gamla gymnastikledare) med en tårta då hon snart ska få barn! Jag knåpade ihop detta efter jobbet igår. Hoppas dem blev nöjda med den! Ganska stilren och enkel, men hade inte all tid i världen heller. 

♥Hallonmousse

 
Gjorde iordning lite hallonmousse till efterrätt ikväll. Det är ju trots allt lördag så lite mys måste man ju ha! 
Nu blir det sova så jag orkar jobba imorgon! Godnatt.

♥ Mycket nu

 
Bild till vänster från i torsdags, bild till höger en morgon innan jobb! Är helt slut efter denna arbetsdagen, mycket folk osv. Jobbar även imorgon hela dagen så blir lugnt ikväll, men ska få ihop en tårta som beställts. Mycket hela tiden nu och hinner inte riktigt slappna av! Men om en vecka så är det äntligen dags för Turkietresa. Hejhopp.

♥ Happy plugs

 
Fick hem mina happyPlugs jag beställde i början på veckan! Finfina röda hörlurar som jag kommer använda flitigt!
 
Igår efter jobbet drog jag och några vänner in till Borås för att lyssna på Markus Krunegård på torget, han är för bra alltså! Sen efter få timmars sömn inatt blev det upp tidigt och jobba igen. Nu hade det varit skönt med lite vila, men icke! jobbar både lördag och söndag, Men det är riktigt roligt och får tänka på pengarna :D Ikväll ska jag bara ta det lugnt och sova tidigt för att orka helgen! Hejhopp.

♥ Daimcupcakes

 
Har gjort ett antal daimcupcakes idag då jag är ledig! Mamma ska bjuda sina jobbarkompisar på fika imorgon och bad mig hitta på något. Hade lite idétorka så fick bli såhär tillslut. De är spritsade med en frosting gjord på turkisk yoghurt, grädde och floursocker. Det blev lite löst, men tyckte inte det gjorde så mycket! Nu ska jag ut i solen! chao.

♥ Lekué

 
wohoo titta vad jag fick i födelsedagspresent! Macronmatta, stora spritsen med 6 tyllar och lilla chokladspritsen med 4 tyllar! Har använt den stora spritsen idag och resultatet av det får ni se senare! För er som inte är bakintresserade är detta två kanonbra prylar från Lekué som man bara måste ha! 

♥ Jobbelijobb

 
Bildtorka
 
Är nu hemma efter en heldag på jobbet! Det flyter på och är kul! Har jobbat med en av mina närmaste vänner idag med vilket är mycket roligare! Imorgon är jag ledig så då blir det tårtförberedelser. Hoppas ni haft en bra dag!

♥Full av liv

 
Liten Evelina
 

Vet inte vad jag skulle blogga om längre. Godnatt.
 
 

♥ 12 days left

 
Om tolv dagar ligger jag och solar nere i Turkiet! längtar som bara den! Här hemma är det ju inget vidare sommarväder, har nog legat ute i bikini högst fyra gånger tror jag.. Idag är jag ledig för att sedan jobba imorgon och även torsdag till söndag. Hoppas jag klarar detta nu utan sjukdomar! Kyss.

♥ Strawberry cake

 
ljusa bottnar
glasscreme 
färska jordgubbar
Marabou SOMMAR fluff
spacklad med vaniljsmörkräm
täckt med marsipan!
Inuti jordgubbarna är det frice krispies.
 
 
Här är min alldeles egna födelsedagstårta till mina gäster ikväll! då jag varit sjuk hade jag inte planerat något tema direkt, så körde på sommartema helt enkelt, är väl tanken att den ska komma snart eller? Ha det fint vänner.