sommar

 
 
Igår var jag ledig, åkte ner till varberg med två vänner för en dag på stranden. Det var sådär mysigt och man kunde tänka på annat än jobb i mitt fall tårtor, bullar och en väldans massa bröd. Jag är inte den som får den där fina solbrännan, men faktiskt har jag lagt vinterskinnet bakom mig. Jag ser alltså inte ut som en vandrande snögubbe längre. Nu har jag en vecka kvar att jobba,  vad konstigt det känns, nyss var det i början av sommarlovet och jag hade närmare 8 veckor jobb framför mig. Snart är vi på Rhodos. snart.
 

senaste

 
 
Fikar, äter gott, dricker vin, umgås med vänner, solar, badar, jobbar, en gång såg jag "känn ingen sorg" på bio. Den var fin, väldigt fin. Då blev jag sådär lycklig och lipig på samma gång, Nu ska jag få vara ledig i två hela dagar. Sen är det inte långt kvar till Rhodos. Åh vad det ska bli underbart!
 

En såndära sommarfika


 
Som om jag inte bakat nog på jobbet idag, jag och mamma bakade lite kakor när jag kom hem! En mjuk kaka med blåbär, en havrekaka med vit choklad och en strass med smörkräm och hallonsylt. Sommar♥

Jobb

Ledsen för dålig uppdatering. Jobbat konstant sen i tisdags och är inte ledig för än på torsdag. Då kanske det blir lite bättre här! Idag har jag jobbat ute i konditoriet. Gjort tårtor och bakelser hela dagen. Ganska fint va!
 
 

Lunch med mamma

 

Efter jobbet hämtade mamma upp mig, vi åkte sedan in till stan och åt god mat! Jag har även övningskört i stan och lite så! Vill bara ha körkort...


Mys på bryggan

I måndags träffade jag Evelina, vi hade en mysig kväll vid sjön med melon. Älskade sommar.


Stockholm

 
Har haft en helt underbar helg i Stockholm! Superfint väder, häng på stureplan, rosevin, drinkar i kungsträdgården, shopping på hötorget, hängt utanför Markus Krunegårds port, fikat i gamla stan, turistat. Ååååh vad man längtar tillbaka. Tur att vädret verkar hålla sig fint här hemma. Passar på att sola varje ledig stund jag har. Jobbar nästan varje dag så mycket blir det inte!

Stockholm

Sitter just nu i världens skönaste fåtölj i en buss påväg mot Stockholm! Vi har ca 1 timma kvar. Så sen blir det ut i stora stan och äta god mat. Livet är fint. Väldigt fint.


American pancakes

 
Idag är jag ledig. Lagade ihop ett gäng pannkakor. Sjukt mättsamt, orkade inte ens äta hälften. Men men gott var det! och har alltid velat göra en pannkakstårta. Snart bär det av mot Gällstad med Linnea och Greta för lite shopping. Imorn blir det jobb igen och efter det åker jag till STOCKHOLM med bästis! Tagg på livet.