Whoopies

 
Förra helgen hade jag en beställning på 60 whoopies till Hildas namnfest! Hallon och choklad.

Onsdag

Idag har jag varit ledig (japp min skolgång är alltför lättsam) hur som helst var jag inne i stan med Evelina. Var uppe på min körskola och lämnade en blomma. Dem har verkligen varit fantastiska och en bättre körlärare kunde jag inte fått! Kommer sakna att gå dit även om körkortet är så himla himla bra! Och just det, fick mitt rosa fina plastkort idag!


Måndag

Idag började jag skolan 8.00 och slutade 08.15. Det är ju faktiskt inte jättekul när lärare "glömmer" säga att lektionen är inställd. Hur som helst. Åkte hem, tog sedan bilen för att hämta bästis vid tåget för att ta en lunch tillsammans! Det var väldans trevligt!


Helgen

Ja vad har hänt i helgen? Jag har kört omkring i min fina bil, kollat på film hos bästis. Varit i Gislaved, lagat avgasrör. Bakat. Varit på namnfest för lilla Hilda. Firat mormor. Och imorn är det skola.


Lyckorus

Jag har tagit KÖRKORT!!! Denna lycka!
Och just det, har egen bil också!


Rhodos med bästa tjejerna

 
Ja här på bloggen var det dött. Ja vad har hänt sen sist? jag har jobbat, varit på rhodos (bästa veckan i mitt liv) jobbat lite till och nu har jag två lediga dagar innan skolan börjar!! Hoppas ni har det fint.

Pooltårta


 
Ljusa bottnar
vaniljkräm
blåbärsmousse
marsipan
dekorationer i marsipan
"vatten" ätbar gelé
 
Tårta till Emil som även han fyllt tio år! Det fick bli lite pooltema!

Strandtårta


 
Ljusa bottnar
hallonmousse
marabou digestivefluff
marsipan
"sand" digestivekex
dekorationer i marsipan.
Tårta till Annie som fyllt 10 år! Körde lite strandtema med picknick!