♥ Chelsea cake

 
 
Ljusa bottnar
Jordgubbsmousse
vaniljkräm
täckt med grädde och Marsipan.
Idag fyller en kompis bror år, Han ville ha en fotbollstårta med favoritlaget chelsea! Så så blev det.

Ryggbiff, pommes och bea

 
Dagens rätt på kökslektionen. Det var sjuuukt gott!!

♥ I spegeln

 
Sovmorgonsmåndag. Jag älskar dig! Idag börjar jag 12. Resten av veckan 06.30. Det är så skönt att kunna äta en god frukost, hinna fixa håret lite, och soooova! åååååh.

Film & bad

Efter alla träningar och söndagspizza med en vän ligger jag och tar det lugnt med en film och ett varmt bad. Sköööönt!!


♥ Senaste

 
Lite bilder från min instagram det senaste. Idag är det söndag, denna helgen gick fort måste jag säga, eller egentligen inte, igår gjorde jag nästan ingentling, sov bort dagen ungefär. Ganska skönt dock! Snart börjar söndagens träningar med mina gymnaster. Friståendeträning (dans) och sedan redskapsträning. Japp det är så söndagen ser ut.

♥ American pancakes

Sovmorgon, amerikanska pannkakor till frukost. Det är lördag!!

♥ Inspiration

 
 
Jag vet att min uppdatering inte är den bästa... men har verkligen inte haft någon tid över i veckan. Direkt från praktik till gympa, körskolan osv. Men ikväll är jag hemma! har snart varit en vecka på Citygross och trivs jättebra. Det är nog en av de bästa arbetsplatser jag varit på! Imorgon är det fredag, det ska bli skönt att sova längre än till 04.30 på lördag... Till bilderna då! det är en tjej från Danmark jag följer på instagram, hennes bakverk är helt magiska!! om ni vill kika på hennes hemsida är det passionforbaking.com
 
 
 

♥ Let it be spring

Bilder: weheartit.com
 
När man sitter på en buss två timmar om dagen, tittar ut och ser det dimmiga, snöiga och blöta vädret, det är då man funderar på vad som egentligen är bra med denna årstid. Folk drar sig inomhus, njuter av bussresan och stan är folktom. Behöver jag ens skriva att jag vill ha vår nu?

♥ Söndag...

Ungefär såhär känner jag just nu. Det är söndag och imorgon är det slut på lovet. Imorgon har jag två lektioner, sen drar praktiken igång för min del. Jag ska spendera tre veckor i bageriet på CityGross. Hoppas på bra veckor!  Nackdelen med det är att jag börjar 06.30 inne i Borås, men måste vänja mig. Detta är ju trots allt mitt yrke..

♥Rhodos i sommar

 
I augusti åker jag och tre vänner till Rhodos. Längtar stört mycket! Bilderna är från hotellet vi ska bo på. Jag är så lycklig över att detta är bokat! DET KOMMER BLI UNDERBART!!♥
 

♥ Galna

 
Igår var det fest, för min fina vän som fyllde 19 år! Vi är inte bara lika galna och fula. Utan vi har även samma namn - Evelina. Idag är det lördag och jag har övningskört vår nya bil, den var stor och lång och jobbig. Den dagen jag tar mitt körkort kommer vara en av de bästa dagarna i mitt liv, japp det kan jag lova! Ikväll är det Melodifestivalen, det ska jag se på. För första gången iår faktiskt hehe.. det blir pizza och mys med två vänner! 

♥ Valentines day

 
Alla hjärtans dag. Jaha. Det hade jag kanske firat om jag haft pojkvän. Men vill önska er läsare en fin alla♥dag!

♥ Plättar

Stekte mig några plättar till lunch. Funderar över hur ofta jag äter pannkakor eller plättar. För ofta säkert. Hur som helst! Snart kommer min vän Elin hit, Vi ska baka. Fina cupcakes och macarons! deeet blir kul!

♥ New watch

 
Enkelt stilrent och vitt. Min nya fina klocka! Från urochpenn

♥ Kladdkaka

Lov. Onyttighetsveckan. Vaknade idag och det första jag tänkte på var kladdkaka. Låter kanske jättekonstigt. Bestämde mig iallafall för att baka en. Fick finsällskap när den var klar, två av mina vänner kom och hängde med mig, det slutade med att vi åkte till lager157 och gjorde några fynd. Lov och spontana grejer är så bra. 

♥Från blå till svarta converse

 
 
För några dagar sedan var dessa converse turkosa. Jag använde dem aldrig pga. färgen, så tänkte det var värt ett försök att färga dem! Blev väldigt nöjd måste jag säga, och som ni ser har jag även fäst nitar på dem!

♥ Semledagen


Ni glömmer väl inte att äta en semla idag? Jag gjorde dessa semlor igår då jag inte är hemma idag. Just nu är jag och shoppar i Göteborg med en vän. Tidsinställde alltså detta inlägg! Ha det bra..

♥ Blåbärsgifflar

Vanlig vetedeg fyllda med blåbär, lite socker och smör. Sedan ihoprullade som gifflar. Kavla ut degen och skär den sedan till trianglar. Sedan är det bara att rulla, börja med den stora änden.

♥ Bullbak

 
 
Min vetedeg ligger just nu och jäser. Tänkte göra lite semlor och gifflar sedan. Idag är det även första dagen på mitt sportlov, riktigt skönt! Har lite inplanerat i veckan, bla. shopping och bakning med vänner. Började denna dagen med en promenad i snön med en vän, slutade med att jag hängde med henne en stund. Resultat på bullarna kommer upp senare såklart.

Söndag

Har nu varit uppe och tränat mina gymnaster i nästan fyra timmar. Och tänkte nu slappa i soffan resten av kvällen med en bra film och god choklad. Japp så får det bli!


♥ Cake - shirt

 
ljusa bottnar
vit chokladmousse
blåbärsmousse
spacklad med smörkräm
täckt med marsipan
 
Idag har vi firat min farfar som fyller år imorgon. Jag fick göra tårtan till kalaset, och bestämde mig för att göra en skjorta! Känns så tråkigt att göra tårtor med blommor ofta, fantasin är så mycket större. (oftast). Så så fick det bli.

Fredagsmys med vänner

Ikväll har jag varit hos en vän och haft fredagsmys med trerätters! Alltid lika trevligt. Nu ska jag sova för imorgon väntar en dag på gekås!


Fredag och lov

Har nu gjort dem sista proven, redovisningarna och den sista bakningen innan lovet. Bakade en timma idag bara för att färdigställa dessa.


♥ Hallonmousse

 
Har helt glömt dessa bilder.. Gjorde en dessert till mina föräldrars firande på nyår. Det är hallonmousse dekorerat med färska hallon, chokladspån och silverstjärnor (marsipan penslat med silver)

♥Innan träning

 
Är nu hemma en snabbis emellan skola och träning. Slänger i mig lite gott mellanmål som ni ser. Så var vi där att fota mat igen... Japp jag gillar att göra det!

Filmtips - dear John

För dig som vill gråta lite till en fin film. För dig som hoppas hitta en sån stark kärlek som denna. Magisk film. Ni borde verkligen titta!

 


♥Let it be summer

Sommarn kommer långsamt sakta och man glömmer lika sakta, sommarn kommer långsamt sakta, och man glömmer lika sakta, men sommarn kommer och man glömmer men sommarn kommer och man glömmerr men sommarn kommer och man glömmer bort. När kvällarna är lilablå, och ingen vill gå hem.
- Markus Krunegård
 
Kan det inte bli april, maj, juni, juli augusti nu? 
 
 
Länk till låten HÄR!!!
 
 

♥Rotfruktslåda med bacon

 
Om jag har blivit en sådan som fotar allt den äter? Japp. Idag gjorde jag en rotfruktslåda med bacon och vitlökssås till. Rotfrukterna är marinerade med sirap, grillkrydda, vitlök och salt.
 
Ja, annars då? Livet rullar och jag insåg precis att jag måste ägna min fina kväll till att plugga. Sorgligt. Vet knappt hur man gör längre, bakar ju mest av min skoltid..

♥ 30 års tårta

 
Ljusa bottnar
limemousse
hallonmousse
spacklad med vaniljsmörkräm
täckt med marsipan
dek. i marsipan.
 
Mitt emellan all stress, sjukdom, skola, kurs och vänner har jag hunnit med en Tårta till Mia som fyllt 30 år! Hon ville ha en tårta med blommor och färgerna rosa och grön. Detta blev min tolkning av det!

♥ Det senaste

 
Hej! vill börja med att säga förlåt för min för dåliga uppdatering i veckan. Bloggen är alltså inte nedlagd hehe. Men har haft väldigt mycket att göra och även legat i feber. Nu hela helgen har jag gått friståendekurs inom gymnastiken, det har alltså inte varit någon tid vid datorn alls. Nog om det, nu blir det skärpning! På bilden ser ni mina goa vänner från fredagens bastumys.