Taggade

TOg lite taggbilder i skuggan med några vänner nyss! Nu taggar vi en kväll med grill och gött folk!


Green

Här är tröjan jag beställde, den kommer från H&M. Är ganska nöjd, men trodde att den skulle vara lite längre!
Nu ska jag fixa iordnig lite saker för ikväll då en massa vänner kommer hit på grillfest. Är sjukt taggad och tror vi kommer få det skoj! Hoppas ni får en bra lördagkväll. Kyss!

Kvällens

Blus - tessie, jeans - ginatricot(nya!), mobilväska - details

Dagen har verkligen varit bra! Slutade skolan klockan tolv, åt cheesburgare ute i solen. Satt och pratade med vänner i över en timma.. Lovely!
Bytte om lite snabbt innan jag åkte till Martina, Japp ni ser att jag gick ut utan skor, men altanen är jättenära så det gick brabra! Japp har varit hos en vän nu en stund och tjötat, nu ska jag bara ha en hemmakväll med familjen, äta god mat, kolla tv, städa lite. Skönt! Mitt paket från H&M har äntligen kommit nu med, visar er när jag hämtat det!

It´s friday

Har precis haft muntligt NP i engelska, blev godkänd iallafall, sen vet jag inte hur det gick! Var apnervös. Igår var jag med med en vän i stan en stund, kul att träffas lite! Nu taggar jag helg, grillfest och massa kul.. Vill hinna köpa ett par byxor idag med egentligen men får se vad jag hinner! Ska försöka uppdatera outfitbilder senare. Puss sålänge!

Computer

Sommar...
Hej på er! Har tillbringat en lång tid till datorn i eftermiddag, Håller på att klippa ihop friståendemusik i garageband, vi har äntligen kommit överens jag och garage.. Så nu ska det bara brännas..Samtidigt som jag gör detta rensar jag min gamla Pc dator då mormor ska låna den.. Japp fettmycket dator idag. Och för en gång skull är det tråkigt!! Ska göra klart allt detta så jag kan göra något vettigt sen. Blir kanske roligare bloggning imorg. Hörs!

Desert

Idag har jag gjort bl.a. Citronfromage i skolan.. Aasgott! Elin och Elin hade lite kul med citronerna...Har tränat och sånt nu så är helt slut! Vi hörs!


Somriga muffins

Gjorde några blåbär och vaniljmuffins i eftermiddag. Formarna köpte jag på Ikea igår! Like them!

Samma gamla skiva spelas

St. Anna 2011
Vad kort den här helgen var.. Igår sov jag hos en vän och vi hade det myys! Idag har jag varit på Ikea större delen av dagen, köpte lite småsaker till mitt rum. Har prov imorgon och försöker få in allt det i huvudet, men jag är så fruktansvärt skoltrött, gör aldrig något vettigt längre men det brukar lösa sig så får hoppas att det gör det även denna gång! Vädret är verkligen underbart och jag hoppas det håller i sig! Ha det bra.

You shine

byxor - cheap monday, blus - Ullared, tröja - H&M, mobilväska - details, skor - converse

Fint väder idag jao. Kan inte skryta med att jag varit ute mycket.. Bakat, städat och kollat på film. Men jaja. Ikväll åker jag till en vän och har filmmys. Hoppas på att kunna ta moppen bara jag lyckas försäkra den. Hare gött.

Bananbakelse "steg för steg"

Idag har jag gjort 15 bananbakelser, Min mormor beställde det av mig för ett tag sedan till ett kalas där några är diabetiker, då passar denna bakelse bra eftersom att smeten inte innehåller något socker alls. Hoppas de håller sig bra tills ikväll, var sjukt nervös inför dessa...

Cupie

Förra helgen gjorde jag och min bagarvän missisippicupcakes, Därav "cupie" Vi bjöd våra tjejvänner på dem och dem blev jättegoda. De innehåller, kladdkakesmet, vit choklad, casheuwnötter, valnötter och mashmallows. Grädde och riven choklad på toppen!

Walking on sunshine

Vädret får mig att känna mig så glad, allt är så enkelt och det har varit en underbar dag. Solen är här för att stanna


Två Elin

Här sitter jag med två Elin, det är fredag!! ååååh lycklig!! :D

Modevisning

Jag har varit i skolan, jag har varit på modevisning. Nu ska jag sova och drömma om allt bra som finns. Godnatt


Powerwalk

Tog mig en härlig promenad som jag skrev tidigare! Det var jättehärligt att komma ut lite :)


Vinröda converse

Jag skojar inte om jag säger att jag var i alla skoaffärer + de klädaffärer som har skor, i hela Borås. Och i den sista fanns det ett par kvar i hela affären i denna färgen och det var min storlek! Ååh vad glad jag blev! Jag ♥ Vinrött. Sen sprang jag till bussen och nu sitter jag här. Ska städa mitt rum och eventuellt ta en promenad. Kyss.

Härliga onsdag

Hej på er! Igår var jag i idrottshallen hela eftermiddagen, Först träning med trupp två, och efter det gick jag på zumba. Det var kuuuul! Yes, solen skiner idag och hade en go sovmorgon. Nu ska jag koncentrera mig på matte. Tjao.

At school

Detta har vi gjort idag i reastaurangen. Och lite fler saker..

 


Vampire diaries

Har blivit lite av en nörd.. Trodde aldrig att JAG skulle bli fast av en vampyrserie.. Men så blev det och det är så fett bra och killarna är dösnygga..


lemon pie

Äter lite paj som mamma gjorde i helgen, jag är så trött så jag kan knappt hålla mig vaken. Men jag måste plugga massa idag. Men först, ett avsnitt av Vampire diares, Elin har gjort mig beroende...

Trött

Igår hade vi tjejkväll som slutade med att killar kom och vi dansade ända fram till sex på morgonen. Allt var härligt men nu är jag så sjuuukt trött. Åkte till Gällstad med mamma imorse och efter det har jag bara sovit! Imorgon är det måndag ocg jag kommer ALDRIG orka upp! men det måste jag, ska laga mat hela dagen dessutom. Hoppas ni haft en bra helg! Min har varit full med skojigheter och festligheter. Kyss.

Friday

Mat på vårat älskade Borås kebab, En helkväll med fina tjejer! Det var bra, jag hade kul. Ja det hade jag. Sov hos Elin inatt, det var såå skönt och hade kunnat sova hela dagen. Men snart kommer min vän från Skene hit så då blir det bakning till ikväll då vi drar på tjejkväll till Greta med andra godingar! Ha der riktigt bra.

Nice

 

 

Två tygkassar jag tänkt att jag ska beställa. Tycker att det är grymt snyggt till våren och vill ha många att variera med! Den första är med bandet Leaders off. Blev kär i färgen (vinröd) Den andra är Veronica maggios låtar på (stort fan) Godnatt mina fina!


pancakes

Hej torsdag! efter att få gå en kilometer extra hem för att äckelbusschaffören inte stannade så har jag stekt mig några pannkakor! Ätit dem, lyssnat på musik och ja inget mer. Ingen idé jag skriver vad jag ska göra idag efter som att dagen i stort sett är över. Men så är det! Imorgon är det den efterlängtade festen på Edge som bäckäng ordnar! Kommer bli fett och jag är såå taggad! Går i stan före med mina fina saknade älskade vänner. Superbra♥

bubbles

Nostalgi! Tänk när man stod i sitt rum och dansade till dessa tjejer! Kommer ihåg det såväl! Och tror nästan alla tjejer födda på 1900 talet har lyssnat på dem! Gryyyymt!

Ljudet känslan vinden

 

Årets första moppetur. Älskar't

 

 


Mina knän darrar

Kul mattelektion med oseriös lärare...mina knän darrar.. Kände oss lite hungriga så åkte till Donken och åt pommes frites. Härlig dag, härligt väder och humöret är på topp! I eftermiddag vet jag inte riktigt vad som händer, men det märker vi! Vi hörs senare.

Kaffe & juice

Börjar klockan 10 idag, så fick en go sovmorgon. Igen! Mmh. Sitter nu och dricker juice och kaffe latte, känner mig så sjukt vuxen! Men det är faktiskt gott! Dagen blir kort då jag slutar redan vid två. Nu mår man!


Military jacket

Jacka - Tessie

And I´m in looove! Åh så nöjd, Tänk er denna jackan, vinröda converse, vinröd tygkasse.. Smälter!

New in my closet

Blus - Tessie, Skjorta - Bikbok

Två av de saker jag fick med mig hem från Göteborg igår! Köpte också en jacka och en plånbok. Jag är i vilket fall som helst jättenöjd, och nu är det vår! Inspirationen växer, converse på nu! yeey.

Promenix

 

 

Tog mig en promenad i vårt fina vårväder! Jag har studiedag även idag så passar på att fixa här hemma med städning och sånt! Senare blir det gympa och Afrodans! Ha det gött.

 


Götet

Kunde inte fått en finare dag i Göteborg! Sol, värme, massa shopping god mat och flabb på hög nivå!


Off to Elin

Slänger upp en sista uppdatering innan jag hoppar på bussen mot Skene! Ser ut ungefär såhär, Skinnjacka på det och lite accesoarer. Känner mig jätteglad ikväll!! Wohoo Saknar Elin, Hejhej.

Yeeey

Yay! Lyckominen! Klarade trampettlicensen både praktiskt och teoretiskt, Känns gryyyyyyymt! Nu ska jag bara gå en ytterligare kurs med inriktning trupp så får jag min licens sen! Glad tjej! Nu ska jag fixa mig lite, packa och åka iväg till Skene och Elin! sover där och imorgon blir det shopping i Göteborg, Kommer bli fettnice alltså! Kyss!

Trampettkurs

Hela min dag har bestått av trampettkurs. Är ganska trött nu, men måste plugga för har ett prov imorgon, måste klara det annars får jag ingen licens. Men plugga en lördag är ingen bra kombination. Är trött på plugg och allt som stavas prov. Facebook är överbelamrat med folk som inte fick sin favorit vidare på mello. Hur orkar alla vara så engagerade? Jag tittade en kvart, onödigt att sitta där och glo. Sverige har helt enkelt inte råd att hålla eurovision det är därför folk röstar som dom gör. Nog tjatat, Kyss!

You can´t hurry love

Gött gäng!

Har inte hänt mycket idag, tittar på goa bilder för att pigga upp mig själv lite! Har kommit in i en lite deppig period. Hoppas den är kort, Hela helgen är full med utbildning för min del, Trampettkurs både lördag och söndag. Men tröstar mig med att jag faktiskt är ledig måndag och tisdag nästa vecka! Då blir det trevligheter med vänner. Hoppas ni har det bra där ute alla fina ♥

Dry my soul

Ute är det äcklig snö, inne sitter jag och drömmer om sol och värme..

Martina kom hit en stund innan, var sålänge sen vi sågs nu så det var skönt att prata av sig lite! Fikade även med Elin, Patricia, Sofia och Emelie efter skolan, trevligt  trevligt. Nu måste jag plugga engelska, det får mig att bli så sjukt deprimerad.. Men måste nu. Ha det gött!

Randigt idag

skjorta - veromoda, byxor - bikbok, skor - "oäkta palladium, mobilväska - details.

Observera att jag tog bilderna igår, då det inte var någon snö... Blev inte jätteöverlycklig över det kan jag säga! Men men nu taggar vi torsdag och fika med fina vänner. Ha det så gött!

Du får mig att le

Åker på utvecklingssamtal.. Orkar inte åka till stan bara för det. Rädd för att jag måste.. Har haft en go dag här hemma med Skype, och flabb på mils avstånd med bästa Greta! Så kul var det! Jappjapp hejdåå


God frukost

Tog mig en behövlig sovmorgon idag, och en god frukost med Chai latte! Bästa drycken just nu. Jag kan inte beskriva hur skönt det är att vara ledig en dag mitt i veckan! UNDERBART. Men jag ska ta tag i alla skolarbeten nu när jag är hemma, så blir kvällarna lite lugnare. Kommer säkert baka något sen med, mer om det! vi hörs.

Happyness


Äntligen är denna dagen över! Stressig lång och jag är sjukt trött nu. Imorgon är jag LEDIG! aaaah, lyckan som uppstår. Ska bara sova, ta det lugnt, plugga och ha en go dag hemma alldeles själv. Dock har jag utvecklingssamtal på kvällen, men det får väl gå ändå, Liiiite onödigt att åka till Borås för en halvtimmas tjöt... Nu - Top model. Hejhej.

Morning

Godmorgon på er! Nu ska jag masa mig upp ur sängen och åka till skolan. Vi har storkök idag, vilket betyder att vi ska laga mat till gäster, ha en bra dag!


Apelsinbiskvier

Gjorde ett par apelsinbiskvier i fredags när jag kom hem från skolan, hann inte visa er då, eftersom att jag var ute med vänner, Åt en nu och det var gött! Dem är doppade i vit choklad, Gul färgad choklad ringlat över, MUMS.

Monday

Skinnjacka - Rut m.fl., sjal(ny) - Ullared, Byxor - H&M, skor - Johnny Bulls.

Det har varit en fin dag idag också, och jag har gått omkring såhär, vit blus och svart kofta under, men det är ovesentligt på bilden. Min kamera är inte den bästa, men  det får bli bra. Nu sitter jag och dricker te och äter en biskvi. Blir plugg och eventuellt en promenad idag! Vi hörs.

Nytt på mina väggar

Lite nya fina tavlor med texter på har jag hängt upp i mitt rum idag. En annan fin sak som pryder min vägg är min 1-års klänning. Har även två par lackskor från bröllop och andra festligheter, tycker att det är fint att ha sådant som har en betydelse på väggarna. Nu ska jag göra nåt vettigt, packa upp min väska och så. Hejsvejs.

Asia Spa

I helgen har vi varit och firat farmor som fyllde 70 år i lördags! Vi har bott på Asia spa, Stadshotellet i Varberg. Hela lördagen var vi på spa och hade det hur gött som helst! Massagepooler, bastu och massa skönt. Sedan har det blivit massa god mat, shopping och en sväng till Gekås. Hoppas ni har haft en bra helg. Vi hörs.

Fredagens

Vi hade en mycket trevlig kväll i fredags! Vill tillbaka och göra om allt haha!

Fin eftermiddag

Träffade fina tjejer efter skolan, blev en tripp till donken. Sedan träffade vi även Clara och Linnea! Hade en bra eftermiddag med dem! Allt är så himla bra nu, fredag imorgon + fiesta, Våren kommer! åååååh! Nu ska jag ut och gå, hej hopp :D

In da bibliotek

I brist på bilder

Här får ni en liten uppdatering från mig. Sitter och har historia i biblioteket, skriver om förintelsen och det går inte bra alls, har skrivit tre rader på 1 timma.. Nu har vi snart lunch, tur det för jag är döhungrig! träffar nog några vänner efter skolan, Blir bra hoppas jag! Hörs alla.