Warp goggles

Hittade ett par goggles från märket warp idag. Vet inte om det syns så bra på bilderna, men det är spegelglas och
I´m in love! Kommer bli nice till sportlovet och Funäsdalen! Nu har jag packat resväskan. Åker ner till Olofsbo över nyår med tjejerna och några killar. Kommer blir bästa nyår någonsin! Taggar till tusen! lalala. Vi hörs när vi hörs.

Kärlek

Titta vad jag fick av Greta i julklapp! har velat ha en tygkasse hela hösten! och det står EWES HÖRNA PÅ!!!! så coolt! När mamma kommer hem blir det en sväng till Borås, ska byta två julklappar, lyckades nämligen få TRE likadana makronset i julklapp av min släkt, är det ens möjligt!? haha. Sen fick jag också pengar till nya skidglasögon, så ska se om jag hittar några snygga goggles!, Vi hörs ikväll....

Winter cake

Idag fyller en av mina närmaste vänner 16 år! Jag fick äran att göra hennes tårta till kalaset. Hade en del olika ideér som slutade i en vintertårta, vi har ju inte någon snö här så Elin får lite av mig... Hon är en galen, vintrig och färgglad tjej, så det fick bli något i den stilen! Hoppas du får en superbra 16-års dag! Grattis ♥ Älskar dig.

Hot chocolate

Pappa fick en kaffemaskin i julklapp, men man kan även göra Marabou hot chocolate i den! Gjorde det imorse och det blev ganska fint i glaset! Nu är dagens tårta klar och bilder på den kommer upp senare idag. Snart ska jag städa mitt rum och köket.. Annrs händer det inte mycket, kanske drar på mellandagsrea när mamma kommer hem, Ha det!

It was sometime in early september

En såndär meningslös bild...
Hej på er! Igår tillbringade jag hela min dag nere i Båstad hos kusinerna! det var full rulle hela dagen. Men ändå lugnt och gött! Idag har jag varit hur seg som helst, Men har ändå åstakommit förberedelser till en tårta. Den är emellanlagd med tre olika fyllningar och imorgon blir det dekorationer. Har ingen direkt blogglust idag.. Tja sålänge!

Curly

Jag fick en locktång igår! Så den har jag testat... Även blusen är ny! Ikväll ska vi käka kalkonmiddag hos kusinerna. Vet inte om jag hinner blogga mycket mer för än imorgon kväll. Men det märker vi! Haa det gött !

Min julafton

Vi hade en lugn dag hemma med god julmat, fika och fina presenter. Kvällen firades med lite av släkten hos mormor och morfar. Jag har fått massa fina, bra , mjuka, hårda paket! Lägger ingen större energi på att visa er dem men jag är jätte glad över allt jag fick! (bla. kavajen och min röda ring på bilderna)

Minisnögubbe

Jag gjorde en väldigt liten våningstårta igår till fikat. Jag har nog aldrig haft så mycket problem med en tårta och jag trodde verkligen att allt skulle rasa! Men den stod sig någorlunda bra. Den understa våningen har dock säckat ihop lite... Men nu vet jag allt jag gjorde fel, så då gör jag det bättre nästa gång! Hoppas eran julafton var bra? Min får ni bilder på strax..

Angels

Mitt fina halsband jag fick av linnea! på står det angels exist, you are one. Gillar det jättemycket! Har fixat mina naglar, det syns kanske lite. Inte så härligt att jag har fått ont i halsen lagom till jul, Men det är inte så farligt så ska nog få en bra julafton i alla fall! Sitter bänkad framför uppesittarkväll och det ska jag fortsätta med! Puss ♥

Minijulafton

Åh vad jag har det bra! Igår hade vi minijulafton! Här ser ni blider från när vi slog in paket, delade ut julklappar som låg runt minigranen. Allt var så mysigt och jag är så glad över det jag fick! Det kan jag visa en annan dag. Efter denna kvällen och två ensam hemma filmer har jag julkänslor kan jag säga! Jag och pappa har också slagit in världens roligaste paket! hehe. Nu ska jag göra mig lite fin för det kommer snart lite gäster. Kram!

Kolapaj

Nu kan jag också säga att jag har jullov! Började med en timma i skolan. Det var sång och sånt i aulan, sedan blev det fika i restaurangen och vår klassföreståndare sjöng helga natt på franska, det var ju med en upplevelse!, gick sedan en runda i stan med Elin, sen åkte jag hem, åt lite. Sen somnade jag i min säng och sov fram till halv fem. Var helt förvirrad och trodde jag hade försovit mig! Nu är jag pigg! har gjort en kolapaj (ser ni min hand i pajen på andra bilden? hehe) Snart kommer mina tjejer hit och vi ska ha julmys tillsammans. Slå in julklppar, byta julklappar ha filmmaraton, fika och vara vakna hela natten! Får fira in mitt jullov med de allra bästa vännerna ♥

Svalkar vinden

Godmorgon på er! Idag har jag sovmorgon! börjar klockan tio. Har tagit det lugnt och hunnit titta på julkalendern! Känns gött. Idag har jag bara matte, sen blir det julfilm på svenskan, go dag! och imorgon är det juuuullov! :D Nu är allt bra! så nu kan julafton komma när den vill. Hoppas ni får världens bästa onsdag idag!

Julfint

Granen är klädd. Pyntet är framme! Det har snöat idag och ja, serveringen är över och det gick bra! Nu tror jag faktiskt att jag kan slappna av på riktigt! HAHA igår ökade statestiken kan jag säga.. Greta... Ja hon låtsades vara min farfar i en kommentar (julklappsfudge) ni kan titta själva! Det var det roligaste på länge! Nu ska jag göra nåt. Hejsvejs.

Cake boss

 

Avgudar dessa bagare! De gör helt otroliga tårtor och hade varit så coolt att åka dit! Ett bageri som ligger i New Jersey. Typ min nästa dröm att åka dit!


Julklappsfudge

Till min farfar och morfar! Kan visa det här på bloggen efterssom jag anar att dem inte läser min blogg! Jag gillar kreativa julklappar, att ge bort något man gjort själv känns lite roligare! Beror ju självklart på vad det är och vem det är till!
Idag har jag haft redovisning om Turkiet i skolan, gick bra faktiskt. Var på dåligt humör hela eftermiddagen och jag hatar det. Det går liksom inte att styra. Men jaja. Imorgon får vi 50 gäster till Restaurangen i skolan. Vi ska servera tre rätters och jag hoppas verkligen att det går bra! Jag tycker det är kul och vill absolut inte göra bort mig! Nu skulle det sitta fint med lite jullov...

Auditårta

Igår fyllde Martin 19 år! Hans familj beställde en tårta av mig och enda önskemålet var att det skulle vara något med bilmärket Audi, Då hans egen Audi är röd valde jag att göra en bil som kör på en väg runt tårtan. Audiringarna finns på alla audi så dem fick ligga i mitten. Runt tårtan växer det gräs, (ville prova grästyllen) och namnet valde jag att lägga på silverbrickan! Det var jättekul att göra tårtan och jag hoppas dem blir nöjda! :)

Kalastime

Redo för kalas! Vad har ni gjort idag? Julkänslorna börjar komma för mig nu även om snön inte har det. Det är bara att hoppas på snö i veckan. Mycket kan hända på få dagar. För mig känns det som att det mesta börjar bli klart i skolan nu, och träningarna är slut. Nu finns det tid för att slappa! hur skönt som helst...

Hjärtformar

Dessa fina formar fick jag i förtidig julklapp av Martina igår. Det ska bli kul att testa att göra brulépudding och annat i dem! Men det får bli efter jul för just nu har jag fullt upp med tårtor, julgodis julklappar och annat. Idag fyller min morfar år så det blir kalas där ikväll. Hoppas ni har det bra där ute!

Julkola





Idag har jag gjort julkola, helt underbart gott! Tog sin lilla tid att slå in alla i plast.. Men det var det värt! Ikväll har jag varit hos Martina! fick söta pajformar och muffinsformar! Visar på bloggen en annan dag. Nu ska jag ha en myskväll med bara mamma. Pappa och Kristoffer är ute på annat ikväll. Imorgon ska jag förbereda inför en tårta, den kommer upp på¨söndag! Ni får ha det bra! :D


Hos Malmen

Halli hallå! Sitter hos Greta och sover här inatt! Första gången det händer på en skoldag faktiskt. Känns som att det är fredag idag, men nepp, tomorow! Vi slutade runt 12 idag båda två, så vi passade på att köpa klart julklapparna! Känns gött att ha det klart. Imorgon efter skolan ska jag och Martina ha en myskväll med bla. julklappsbyte! späääännande. Bilderna är från när vi var hos Linneas häst i våras. Lite småfula! haha men jag bjuder på det idag. Hoppas ni får en bra kväll. För oss blir det någon film som Greta har! Puss!

Lycklig

Lyckan som uppstår när två lektioner blir inställda! Slutar fyra timmar tidigare idag, det är julbord i skolan och jag ska julhandla i knalleland! Nu, nu är det bra! Hoppas ni har det lika gött! Puuss

sången dom spelar när filmen är slut

Bild lånad av Greta, innan halloweenfesten!

Då var snart denna dagen över! Idag har jag gjort klart min inlämning om heliga Birgitta och Digerdöden, känns bra. Haft avslutning med gymnastiken, tittat på konstiga bönder på TV. Duschat hur länge som helst. Tänkt på hur bra allt just nu känns! Imorgon känns bra, inställd matte och jag ska till Knalleland! jo då, som sagt, livet leker! Puss!

Mys

Suddiga bilder? jajamen.
Jag har det bra i mitt mysiga rum! Glögg, plugg mysiga ljus och julmusik. Nu känns det bra! det går upp och ner. Igår kändes allt som en röra. Men det går framåt. Snart ska nog även jag kunna få jullov! Avslutningen med trupp två var bra. Tjejerna gjorde volter och de har utvecklats så mycket! Fick även en liten julklapp av två tjejer, så söta är dem. Klockan är redan nio och jag måste ta tag i vissa saker innan min säng välkomnar mig. Ha det gött!

Christmas gifts

En rolig sak med julen är att slå in julklappar, då får jag julkänslor! Godnatt kära♥

översvämning

Alla pratar om att det är så skönt att detta är den sista riktiga skolveckan och att plugget minskar. Vet inte om jag känner så, vi har redovisningar och inlämningar in i det sista, till och med serveringar för massa folk. Men det får ju gå ändå! Imorgon är det Luciatåg i skolan och efter det ska vi servera frukost till personalen på skolan. Nu har jag skrivit halva min historia inlämning och samtidigt har jag tittat på julkalendern. Den är lite mysig faktiskt. Imorgon hoppas jag att jag ska hinna gå i stan och hitta de sista julklapparna innan gympan med trupp 2. Vi har avslutning inför julen imorgon. Förövrigt är det vatten över vägarna i Borås, kom nästan försent till skolan idag pga. det. Nej! nu ska jag tända lite ljus och ha det bra! Kram.

Fiesta

Igår/i natt var en väldigt bra tid! Allt var så gött, härligt folk, go musik, många skratt. Dock inte så mycket sömn, fast vem behöver det? Men jag var nog den enda som lyckades somna runt 6 idag trots att Kalle och Jonte låg och sjöng.. Goa pojkar är va dem är. Kort fattat -> GRYMT. Idag när jag kom hem från Malmen gick strömmen.. Så jag och min bror har ägnat eftermiddagen åt att spela monopol, han vann och jag blev sur. Syskonkärlek♥ Hoppas eran vecka blir bra, jag ska försöka ta det lugnt och inte tänka för mycket.

Julgodis

marriannekulor med vit choklad (var inte helt lätta att rulla)
Laktristryfflar, (är fler under pappret)
Har idag gjort lite julgodis, men kunde inte fota det på något snyggt sätt, då det var extremt kladdigt!! Farmor och farfar har även varit här och fikat idag, och fick den roligaste kommentaren om mitt extremt stökiga rum av farmor: Det var rikigt roligt att se att du inte alltid har det så fint Evelina... HAHA! Kanske borde ha det stökigt lite oftare..
Nu ska jag snart duscha, Blir big förfest hos Malmen ikväll med ett gäng folk jag inte träffat förut, sen är det fest i focus ikväll. Hoppas ni har en bra lördag gott folk! Vi hörs imorgon, då ska jag slå in lite julklappar.

fem snabba

Ibland är man ful, ibland är man fin
- Jag har alltid en klocka på min vänstra arm. Enda undantagen är träning. Känner mig helt naken utan den och tiitar på armen hela tiden. Planerar också mycket efter tid.
- Jag skulle vilja ha långt mörkbrunt hår, men vågar inte färga det. Kommer nog aldrig våga göra det heller, drömmer bara genom att titta på andra...
- Jag är helt galen och blyg samtidigt vilket kan vara lite jobbigt ibland. Tror att människor ser olika sidor av mig.
- Jag har blivit helt såld på röda och vinröda kläder, Kvittar vad det är, är något i en fin röd färg blir jag kär.
- Jag skulle vilja göra min praktik utomlands, kanske i Thailand, Fast det coolaste skulle ju vara England, men det kommer nog inte hända...

Tuffa tider

Kom hem för en liten stund sen och nu har sitter jag bara och slappar lite. Ska på julbord med gymnastiken om en timma, Blir nog kul! Torsdag är ingen bra dag, den är lång, kall och tråkig. Men nu är den snart över och vi går mot veckans höjdpunkt, fredag! Juluppvisningen igår gick förövrigt rätt bra, fick dock en blackout på andra varvet och körde bakåt istället för framåt.. Men har rätt så mycket i mitt huvud just nu så antar att det var därför. Imorgon kanske jag och mamma åker till Gällstad efter skolan, Ska försöka hitta lite julklappar tänkte jag. Ni får ha det gött!

Pensionstårta

Brigittes jobbarkompisar frågade mig om jag kunde göra en tacktårta till henne då hon ska gå i pension! Fick reda på att hennes fritidsintresse är att ta kort, så då fick det bli en liten kamera på tårtan. Jag ville göra det ganska stilrent, och jag hade inte all tid i världen på mig till dekorationer, jag hoppas Brigitte gillar tårtan, och det var kul att få förtroendet att göra den!

minilördag

Sitter på pappas jobb och är allmänt jättetrött! Försökte titta på julkalendern men internetet var för långsamt... Snart ska jag gå bort till bussen, åka upp till skolan och ha två timmars matte sen åker jag hem igen. Har fått en tårtbeställning som ska göras idag, så bilder på den kommer antingen ikväll eller imorgon! Eftersom att det är juluppvisning idag med så blir det inte mycket tid över till att blogga. Julkänslorna rullar in för mig nu! snö, julkalendern och imorn ska jag på julbord! Hoppas ni har det lika bra och får en bra onsdag! (minilördag)

vitt över stan

Idag har vi övat på att ta tre rätters beställningar, servera dricka, duka fint igen och skriva nota i "bong-maskinen" Om två veckor är restaurangen öppen för allmänheten och vi ska då servera, Nervöst kommer det bli, men kul också! Nu ska jag upp och träna trupp 2, imorgon är det juluppvisning och allt ska sitta! HA det gött.

Good life

Gå i skolan tre timmar, åka hem, dricka cola, studa, göra en bil, träna afrodans (askul!), snacka skype med kluriga nyårsmänniskor, göra saker som gick bra, åt helvete och grymt. Logga ut från skype, studa, sova! Intensiv dag kan man säga! känner att jag har en miljon saker att göra, ändå känns livet så gött. När man lever livet är det som bäst.

Päronkladdkaka med kardemumma

Fast så kladdigt blev det inte, men gott! Det var också kul att göra för det var lite annorlunda mot andra recept.

Lussekatter

Idag har jag bakat nästan hela dagen! det första blev lussekatter, det är ju lucia snart!

Julhandling

Idag har vi varit och julhandlat! har köpt en del julklappar nu så det känns gött. Hittade även två skal till min mobil, och två tröjor. Nu ikväll ska vi till Evaldsons och äta! Blir nog en bra kväll. Vi hörs imorgon. Puss♥

Roses

Om typ fem minuter sitter jag ungefär så och gör rosor! haha, nä men ska förbereda lite saker till en tårta som jag ska göra i veckan! Älskar när jag får lite beställningar, ger mig chanser att bli bättre och lära mig nytt!

Chill

Här sitter vi och chillar. Men nu blir det ändring på det. Vi ska gymma på idrotten och bli biffiga! Ikväll blir det mys med Linnea, mat godis och idol! håller allt på Moa ikväll, Ha en bra dag så hörs vi!