Bråvalla









Hemma efter 5 fantastiska dagar på Bråvalla med ett 20-tal Goa människor.
Sol, födelsedag, Markus, Håkan och maggio. Goa spelningar. Lera. Onyttig mat, tält och alldeles för långa toaköer. Oj vad det var skoj!

Fina fina vänner


 En bild från en solig dag på trädgårn i Göteborg. Imorn blir det ännu mer musik på Bråvalla festival! Officiellt megaredo!

Skate cake

 
Ljusa bottnar
hallonmousse
krämgrädde
marsipan
 
Tårta till Bernhard som tog studenten för någon vecka sedan. Det skulle vara en relativt ren tårta med en skateboard och en studentmössa på, samt en liten glutenfri. 

Midsommar





Igår firade vi midsommar med tacos och grill. Vem har sagt att man måste äta sill? Jag fick känna mig fin i min nya korallklänning och ha en krans på huvudet. Bättre än så kan det ju inte bli!

Somrigt

 
Ljusa bottnar
marabou fluff
hallongrädde
marsipan
 
Tårta till Victoria som fyller 15! Hon ville ha en somrig tårta, så jag gjorde lite blommor och dylikt.

runt min vänsterhandled

 
 
Min fina fina klocka samt berlocker jag fick i studentpresent. Vad kan vara mer passande än att bära en bulle och en cupcake dagligen?

cheescake

 
En av tårtorna jag hade på mitt studentfirande, det är en jordgubb och vaniljcheescake med en botten gjord på havregryn, smör, mjöl och socker. 

Snickartårta

 
Ljusa bottnar
krämgrädde
hallonmousse
marsipan
 
Tårta till Pontus som tagit studenten på byggprogrammet, Liknande en tårta jag gjorde förra året till Elias.

Bagartårta

 

 
Ljusa bottnar
krämgrädde
hallonmousse
marsipan
 
 
Min alldeles egna studenttårta!

Bästa dagen i mitt liv

 
 
Igår tog vi studenten!!!

Skidtårta

 
 
Ljusa bottnar
vaniljkräm
blåbärsgrädde
marsipan
 
Studenttårta till min vän Erik som gått skidgymnasium. Körde lite snöflinflingor, ett par längdskidor och en liten skylt i skogen.

Jordgubbstårta

Ljusa bottnar
vaniljkräm
hallonsylt
jordgubbar
grädde
toppat med digestivkex och jordgubbar.
Idag fyller min bror år, han ville ta med en tårta till jobbet. Så jag slängde ihop en jordgubbstårta igår, la lite digestivesmulor under jordgubbarna, för att undvika röda märken i grädden. Får hoppas det höll sig så!

Bal del 2










Ännu lite bilder från balen som min duktiga vän Greta har tagit. Riktiga proffsbilder! Åh är såå nöjd med balen. Det var verkligen en lyckad kväll!

Bal var kul jaa

 
I onsdags gick jag balen, med min vän Jonathan. Allt var perfekt, det regnade inte, alla var fina. Håret höll, jag trillade inte och förstörde inte min klänning. Ja bal var himla kul!

Greta och Linnea





Idag har vi varit och tittat på fina Greta och Linnea!!! Man blir helt lipig av att se alla fina vänner. Imorn är det min tur!

Fina Elin



Fina fina Elin och Emil idag på Bäckängs bal! Först ut, den här veckan är det bal varje dag. På onsdag är det min tur! Nervöst...

Doptårtor Alvar

 
Ljusa bottnar
hallonmousse
vaniljkräm
marabou chokladfluff
marsipan
 
Idag döps Alvar, jag har gjort tårtorna till firandet. Tre liknande med olika små nallar på med samma tema. Den ena nallen fick en krona, en annan en röd ros, ja och den tredje vilar sig på mage!