Hemma typ

Två små bilder från helgen! Jag och Elin sov på en stenhård läktare och min rygg är DÖD. Vi såg lika dana ut bakifrån med, ser ni mig? Nu är jag iallafall hos Elin med Malmen och Neah! Imorgon blir det shopping och fiesta efter kortegen! Taggaaaaa

 


Ketchup

Ljusa bottnar
jordgubbsgrädde
chokladmousse

Fick en beställning på en tårta till ketchupälskaren Jennu av en kompis! Den skulle se ut som en liggande ketchupflaska, och här är resultatet! Hoppas dem blev nöjda.

Monin

Idag fick vi ett paket med dessa två smaker till att hälla i kaffet. Det är så sjuuuukt gott! Alla måste dricka detta! Vi har det i skolan också så det är där ifrån jag har fått inspiration! Nu ska jag fixa lite till morgondagen, sen sova och tagga en helg med gymnastik! Kommer också dyka upp ett tidsinställt inlägg här på bloggen med dagens tårta!

Forever young

Man får vara lite ego

Nationella provet är nu gjort, och hur det gick vet jag inte, kändes bara helt oseriöst och kort! Har nu varit i Sjöbo en stund då vi hade ett långt hål. Har två långa dryga lektioner kvar, sen blir det direkt hem och dekorera tårta! Hörs!

förberedelser

Blev också en misisippi på viskan idag, med några polers!
Hej på er! Nu i eftermiddag har jag gjort förberedelser för en tårta som ska vara klar imorgon. Håller också på att packa inför helgen, då jag ska följa med mitt gamla gymnastiklag till Lund på RM2. Ska bli kul att titta på gymnastik igen! Kommer säkert bli sugen på att träna själv.. Hur som helst är vi borta hela helgen! Nu ska jag plugga..hejhopp.

Latest

1. Fula osminkade älskade vänner. 2 Brynäs blev svenska mästare och jag blev glad. 3 Jag var ute i solen och tog en bild. 4 Det blev fredag och jag besökte hemmakväll. 5. Mina vänner är bäst. 6. Toahäng men bästa!
idag hade vi nationella prov i svenska A. Det gick nog bra tror jag! Kändes helt okej. Vi jobbar med olika kryddor på serveringen och jag har spelat in en film om curry. Så sjukt rolig! (gjort om min röst till en smurf) Hoppas min lärare blir nöjd. Har även hunnit ta ut min älskade moped idag, tränade min goa trupp tjejer och nu ska här skrivas tal! Chao.

17.33

Just chill'n The bed.
Är sjuuuukt trött! Men har ändå lagat en tacopaj som snart är klar. Ska lägga mig tidigt ikväll, för imorgon har vi nationella i svenska.. Får hoppas det går bra!


Dagens

Hej på er! Nu sitter jag i hotellsalen och pluggar Kaffe. Snart ska vi ner till Restaurangen och göra massa kaffedrinkar! Det är lycka! Bra dag, jag är på superbra humör. Sen så slutar jag om två timmar, vilket är så gryyymt!!

Love ya

Gymnastikuppvisningen idag gick bra för mina tjejer! Tänkte nu sova för inatt blev det bara några få timmars sömn. En go dag imorgon väntas, har bara en 3 timmars lektion! Godnatt godingar!


Galet

Igår kväll var en galen kväll! Härliga tjejer, god mat, kul fest på teknis. Det bästa av allt, vi träffade en kompis från Stockholm. Kan fortfarande inte fatta att det är sant.. Lycklig!


Friday

Tittar desperate housewives, tjockar mig med godis och njuter av livet. Brynäs vann igår! Kulkul :) blev ingen utgång idag, men lika skönt att bara ta det lugnt! Helgen består av gymnastik, som förra helgen!

 

 


Idrott

Här ligger jag och Emelie och väntar på idrott! Inte för taggade.. Men det är fredag och humöret är på topp. Typ!


Tänker på dig - Magnus Uggla

Känner inte för snö, men har lite bildbrist.. Och ingen blogglust heller. Tjao


Today

Idag ser jag ut såhär.. Fast vita Converse och uppsatt hår! Sitter just nu och tittar på en dryg historia film om andra världskriget.. Vi hörs!


Friends

Vilka Goa vänner jag har!


paket till mig

Fick hem liiiite marsipan och annat idag! rena julafton. Köpte även kantutstickare (de gröna) Nu har jag ett par tårtor framöver, en redan nästa vecka! kulkul. Nu ska jag bara slappa och kolla desperate housewives.

Trött tjej

Blir mycket mat här på bloggen nu! Men detta är en av rätterna som vi lagade i restaurangen idag och även min lunch. Det var så sjukt stressigt att få ut rätterna! Och nu har jag tränat truppen inför helgens uppvisning, vilket var rörigt. Nu vill jag inget annat än sova...


Morning

Godmorgon! Nu sitter jag och dricker kaffe och äter lite! Laddar upp inför dagen, blir trerätters i restaurangen idag. Jag ska laga varmrätt. Får se hur detta går, See You later.


Mys @viskan

Lunchade på viskan med bästa Greta idag! Pratade i flera timmar och hade världens bästa eftermiddag! Mycket kul att se fram emot nu. Vi hörs!


citron och marängpaj

Gjorde också en citronpaj med marängtäcke idag. Den blev faktiskt väldigt god!

bärpaj

blåbär och mangopaj

inspiration

weheartit.com



Life

Satte ihop ett litet collage med foton från instagram den senaste tiden! Imorn ska jag baka en paj då lite av min släkt kommer hit. Kyss


Tävling

 

 

Så stolt över mina duktiga gymnaster! De gjorde sina varv och dansade. Det gick bra och alla var nöjda! Nu ska jag gå och decka i soffan.. lagom go i kroppen efter denna dagen.

 


Godnatt

Blev lite sisådär uppdatering idag.. Men nu måste jag sova! Imorgon går vi upp klockan fem och åker på gymnastiktävling i Vänersborg! Är nervös jag med, även om det är mina småtjejer som ska tävla.. Önska oss lycka till!


Kladdkaka

Gjorde en kladdkaka till mig och Martina idag! :) dekorerade med lite mango och vit choklad.

Beroende

Ligger i min goa säng och tittar på desperate housewives. Har blivit en aning beroende av denna underbara serie! Är inne på andra säsongen och har mycket kvar att njuta av! Imorgon blir det fika med en vän och en storstädning av mitt rum! Hejhopp.


Cut cut cut

gammal bild..
Är nu hemma efter en natt hos Sofia. Det blev tjejmys och födelsedagsfirande eftersom Sofia fyllde 17 igår! Nu ska jag snart iväg och klippa mig. Ser inte fram emot det alls! värsta känslan när topparna är raka och fula. Fyy jag vill inte!!! Men jag vill inte heller ha ett slitet hår.. så ja. Men vi hörs gott folk.

Onsdag

Godmorgon! Nu har jag käkat frukost och gjort i ordning mig, snart tar jag bussen till några vänner i Kinna/Skene och stannar där inatt. Blir eventuellt lite mobilbloggning. Men ha en bra dag! Köss.

I spegeln

Praktiskt taget första lovdagen idag, och jag klagar inte. Men vädret är ju inte för kul! Har i vilket fall som helst åkt moppe till tandläkaren, städat pappas jobb, nu sitter jag här och ska snart ta moppen upp till gympan. Sista träningen innan tävlingen på lördag, då mina små tjejer ska tävla för första gången, ser fram emot det! Vi hörs imorn.

shoe - cake server

Kolla in min nya tårtspade från lagerhouse! Hur cool är den inte? /skoälskande bagare...

White and blue

Två nya blusar från Tessie, den blå är mer som en klänning. Bara älskar dem! :D

Bio

blus - tessie (NY!), jeans - ginatricot, kofta - H&M, skor - converse

Har nu fräschat upp mig lite efter helgen, detta fick bli kvällens klädval, och skinnjacka över.  Snart åker jag på bio med min familj. Bra avslut på denna helgen. Ska visa imorgon vad jag köpte i Göteborg. Ha det bra så länge.

Easter

Gårdagens bilder! Shopping med fina tjejer i Göteborg och fiesta med gött gäng. Nu är det lov!


wooooooooaw

Vi har det braaaa jappjapp! Nu blire nattcupcakes. hejhej och bärs. /danne, Ewe

Minitårta

Minitårta tills ikväll, hade ingen marsipan att täcka med.. Ha en bra helg. Glad påsk! ♥

Dansa pausa

Skidskolekillen.. Min framtida man. Okej jag måste sluta vara så oseriös. Men har inget vettigt att blogga om..


Prosit

Almåsdagen var bra! Dagen bestod av tävlingar, modevisning m.m. Nu ligger jag i min sjukt sköna säng och kollar på film och har gjort de senaste timmarna. Har gått och blivit dunderförkyld, vilar mig i form och taggar helg!


När man var liten

detaljer

Har noll blogglust just nu.. Börjar bli sjuk med. Men imorgon är det sista skoldagen för min del innan påsklovet. Vi har den såkallade "Almåsdagen" imorgon, då hela skolan hittar på roliga saker. Det ska verkligen bli så sjönt med lov. Jag ska ta vara på tiden och göra roliga saker, hela påskhelgen bor jag hos Greta med vänner. Har saknat att bara vara med dem. Måste försöka skaffa inspiration till min blogg, vi hörs alla fina ♥

Cakes

Yeeey har två nya tårtor på gång! En som jag ska göra på fredag, och sedan en beställning som ska göras om några veckor! Var sjuukt längrsen jag gjorde en tårta nu..Godnatt


Lördagens

Vet inte vad jag ska blogga om riktigt.. Men här är lite goa bilder från helgen som en vän har skickat. Gotta love them! haha vill bara tillbaka till den kvällen ;)

När alla vännerna gått hem

Vimmelbild från gårdagen

Har fått denna dagen att gå på något sätt, halva dagen gick åt till städning och sedan blev det en skräckfilm "The hole" den var okej, blev även lite skypetalk med vänner, lite plugg och en gó dusch. Och nu..? Just det, ska bränna en skiva. Vi hörs imorgon. Kram

Inspiration

Vill ta studenten nu nu nu! Vill ha ett eget café nu nu nu! Sitter och drömmer mig bort i härliga pastellfärger!

La chicas

Bild på alla tjejer från gårdagen! Killarna kom senare efter att ha lurat och skrämt ihjäl oss.. men det får dem igen kan jag lova! Nu har jag städat hela huset och ska försöka plugga lite.. Ska se denna veckan positivt för på fredag äre påsklov! Känner mig lycklig, japp! Vi hörs när vi hörs.