Green and white

vit blus - lager157, grön blus - fait, skor - Johnny Bulls.
Älskar vädret!, det är sol det är varmt det är VÅR!!

viskan

 

Idag tog jag och några tjejer från klassen en förmiddagsfika på viskan, Åt den goda missisippi kladdkakan, gudomlig!! I eftermiddag måste jag plugga en massa, hade tänkt simma men det blir nog kanske inte så! Får se. Vi hörs ikväll! Ska se om jag tar lite outfitbilder.. hare gött!


Plugg

Ligger och pluggar till provet imorgon, är Såå trött och vill bara sova! Dagen har varit intensiv.. Skola, städa kontoret, träna trupp två, träna affro! Men det känns bra att man gör vettiga saker! Men lite jobbigt att åka halv 7 och komma hem vid åtta på kvällen.. Men thats life! Ha en bra kväll.


Lovely

Ska sova nu! Är sjukt trött och det ska bli så skönt att sova! Imorgon har vi praktiskt i bageriet, tränar sedan trupp 2 och efter det afrodans! Göttgött!


Novellskrivning

Skjut mig.. Japp här sitter jag och skriver novell. Roligare kväll än så blev det inte! Försöker använda alla kreativa sidor jag har till att få ihop något bra. Men gör jag detta nu, så betyder det att jag kan göra roliga saker nästa vecka! Bra va.. Hoppas ni har haft en bra måndag! Min har rullat på med pizza till lunch, sämre start på veckan kan man ha! Kyss.

Dessa söndagar...

Mitt senaste inköp bland mina klockor! Looove it!
Ja vad har jag gjort idag? Tagit en rejäl sovmorgon, gått promenad i vårt fina väder, tittat på Sofias änglar, pluggat (ca 5 min), ätit, degat med datorn, städat garderoben (den var städad redan från början, i brist på annat) tittat på gladiatorerna och Elsas värld.. Vad ska söndagar vara bra för? Är så uttråkad så jag vet inte vad!! Nu ska jag fortsätta att inte göra någonting. Ha det!

Dagens soliga

Byxor - bikbok, skjorta - veromoda, tröja - H&M, skor - Johnny bulls.

Fishing cake

Ljusa bottnar
vaniljmousse
hallonmousse
chokladmousse
Imorgon fyller min pappa år! så vi ska ha lite kalas ikväll, Bestämde mig för att göra en vinterfiske tårta till honom då han har tjatat så om att han vill ut och pimpla, men nu verkar det som att våren är på väg så nåt fiske blir det nog inte! Det var mycket pill med tårtan, men kul! Grattis pappa! ♥

Shopping

Skjorta - veromoda, blus - fait, mobilväska - details

Blev shopping med Emelie idag! och jag fick med mig detta hem! Nu ska jag mysa med min familj. Kram.

What makes you beautiful

Somnade på telefonen...
Hallo! Börjar klockan nio idag, så sitter och väntar på bussen på pappas jobb. Känns sådär kul när man kunde legat hemma och sovit lite längre! men så är det när man bor ute i skogen (haha) Idag måste jag göra färdigt flera arbeten i skolan så det blir full koncentration trots att det är fredag.. Men efter skolan går iallafall jag och Emelie och shoppar, får se om de andra hänger på! Om jag shoppar något kanske jag visar er ikväll! Vi hörs.

Spring and ice cream

Idag har det varit vår ute! Underbart. Så varmt att man kunde äta GLASS ute i SOLEN! ååh det var den goaste kvarten på länge faktiskt. Nu ska jag ta tag i mitt liv lite, städa, plugga, fixa och dona, Vi hörs gott folk!

The Malm



Hej på er! Ikväll sover Greta här och det är flabb på hög nivå! Har inte skrattat så mycket på länge! Vi gör allt just nu! Planerar året in i minsta detalj. Kommer bli så grymt! och jag är såå glad!! Imorgon blir det jobbig torsdag, men det ska nog bli bra! Inte långt kvar till fredag och helg! Vi hörs gott folk!


Summerfeelings

Behöver jag ens skriva att jag saknar sommaren? Fick enorma vårkänslor igår när jag gick till skolan från bussen. Det är inte så kallt längre och luften känns lättare! Snart blir allt grönt och fint och man kan sitta ute och gotta sig!
Har svenska nu och försöker komma på något att skriva på min miljöbeskrivning. Skittråkigt och svårt, är inte för fin miljö i Norrby och det är det jag skriver om, jaja. Snart är denna dagen slut! Vi hörs ikväll hörni.

Får vi följa med?

Skönaste killarna i världen, snudd på iallafall! Ligger i vilket fall som helst och tittar på "Får vi följa med?" Är helt slut i kroppen efter denna dagen, först bageri-praktiskt hela dagen, sedan träning med trupp 2, efter det afrodans! Känner att jag är värd en sovmorgon imorgon, Börjar klockan tio, vilket är rena drömmen! Imorgon blir det fika med en fin vän. Hoppas ni haft en bra dag.

Skype

Varit uppe och dansat med de andra ledarna idag. Friståendet börjar se riktigt bra ut nu! Fortsättning imorgon, men då ska tjejerna vara med också! Sen ska jag också dansa afrodans imorgon! Fettkul. Nu har jag ätit lite mat och snackar nu skype med Elin och Emelie! Alltid trevligt. Har inte jättemycket att berätta just nu. Tjingtjong

Borta bra men hemma bäst

Bjuder på lite bilder från veckan uppe i Funäsdalen. Har haft det bra! Fina vänner, sol, snö, puder, pojkar, afterskii och bastu! Provade snowboard en dag som ni kanske ser, det var jättesvårt, men också kul! och jag överlevde...
Hoppas ni har överlevt min dåliga uppdatering under veckan, men skyller på att appen inte fungerat! Men nu är jag hemma och det är grymt skönt! Älskar att gå omkring och plocka bland mina saker här hemma. Vi hörs godingar!

Vi har det bra!

Här kommer lite mobilbilder!

 


Funäsblogging

Hej på er! Är nu framme i Funäsdalen. Och idag blir det en dag full med skidåkning! Det ser ut som att vi får bra väder idag också, vilket är gött! Jag har försökt blogga via mobilappen men det vägrar att fungera.. Där av inga bilder! Om inte appen fungerar i veckan får ni gärna titta in på instagram @evelinamatilda där kommer bilder upp! Nu ska jag ta på mig skidutrustning och käka frukost. Hoppas erat sportlov blir kanoners! Vi hörs när vi hörs.

Last day

Sista dagen idag. Har verkligen haft det bra hos smålänningarna! Fick med mig en fin bok, biskvier, vetelängd och gelehjärtan. "Det är ju allahjärtans dag snart" Sa min handledare. Åhåhåh kommer sakna dem! Så om dem nu på något helt omöjligt sätt skulle läsa detta så vill jag tacka er för denna roliga veckan! Fast samtidigt ska det bli skönt med lov och slappna av lite. Sätter nog ihop lite tidsinställda inlägg till er under veckan. Kyss!

Packing my stuffs

Min säng är allt annat än bäddad just nu. saker ÖVERALLT!!!
Jaa det är det jag gör i eftermiddag! Saker i hela mitt rum, och vet inte vad jag packat, men väskan är full. Så det ska nog gå bra! Måste packa teknikprylar och sånt med. Är så glad för precis allt just nu! Sista praktikdagen imorgon med, kommer sakna den platsen och allt gött folk. Hoppas jag får praktisera där igen. Har lärt mig jättemycket och fått många goa skratt. Idag tex. När en av bagarna går med en spritspåse full med mandelmassa och märker inte att det droppar fettmycket efter honom.. haha. Men vi hörs mer imorgon!

Like a house

Trivs som fisken i vattnet på min praktikplats. Idag fick jag åka med Niklas och köra ut lite varor, bla. till Gislaveds gymnasieskola! Kulkul. Sen har det varit massa bakning och klabb i bageriet. Blev bla. Muffins idag, stora som hus!  Ser fram emot morgondagen då vi ska baka wienerbröd. Fick en teorilektion av bagarn om det idag, så vi får se hur det går! Nu ska jag städa.. Ser ut som vet inte vad här! See you.

Plugg vs Facebook

Skiftar mellan plugg och facebook. Extremt dålig kombination måste jag säga! Dagen har varit bra på praktiken. Hade sedan träning med trupp 2, Det gick också bra, är jättetaggad på att vara i hallen just nu :) Imorgon efter praktiken måste jag börja packa, åker nämligen till Funäsdalen på sportlovet, det ser jag fram emot! Vi hörs.

Apu

Första praktikdagen avklarad och det gick brabra! Började kvart över 7 och slutade 14.00 Gó dag får man kalla det. Jobbar tillsammans med två bagare (killar) och en tjej! Har tittat rätt så mycket idag, men har också fått täcka lite tårtor,  gjort semlor, princessbakelser, och tittat på maskinen när den gjorde bröd åt oss! Vadå fusk... Slänger in en stor degklump och ut kommer värdiga frallor! Ja det var chill! Gjorde väl fler småsaker men det spelar mindre roll! Somnade i soffan när jag kom hem och det var väääldigt skönt! Ikväll blir det massa Tv-tittande. Vi hörs alla fina!

Ewe läser



Här är lite bloggar jag läser! Sen så läser jag lite småbloggar utöver dessa, Det blev några stycken! Jag kan ju inte ha något liv... Men tycker absolut ni ska kika in på dessa, ni kommer inte ångra er :D
http://filippall.blogg.se/ - Bloggare från Borås, om mode och kläder. Älskar hennes stil!
http://linaomathilda.blogg.se/ Två tjejer som bloggar om mode och vardag.
http://tinkerbella.blogg.se/ Tjej som fotograferar, även mode och stil.
http://meetmatilda.devote.se/ Matilda som bloggar om kläder och skor
http://sockerrus.se/ Grym bagare! fina tårtor!
http://bliminjast.se/ Småbarnsmamma som bakar fina tårtor!
http://gretaklarina.blogg.se/ En av mina bästa vänner, Bloggar om foto och en grym stil!
http://elingretaviccan.blogg.se/ tre vänner som bloggar om galna saker!
http://fannylindblad.blogg.se/ Jättefin tjej som bloggar om stil och vardag, tänk om man såg ut som henne..
http://vinterflickan.devote.se/ En vän som bloggar om det mesta!
http://juliacarlbergh.devote.se/ En vän som bloggar om vardag och annat!
http://kenzas.se/ jaa, Kenza.
http://klingans.blogg.se/ Min fina klasskompis som nyss börjat blogga! Skoälskare!

Våfflor

Jag och mamma har varit sugna på våfflor så himla länge nu! Och nu i eftermiddag ställde vi oss och gräddade några, Såå gott!

sunsnowsunsnow

Just nu känner jag för att chilla omkring på stranden, leva livet och skratta ihjäl mig! Sommaren är faktiskt den bästa årstiden enligt mig även fast vintern är fin på sitt sätt. Fast livet är jättebra just nu! Händer jättemycket kul och helgerna är fullspäckade. Mycket fint att se fram emot och mycket hopp! Söndagar är egentligen rätt så onödiga, jag ligger bara och degar, kan likagärna plugga lite! Imorgon bär det av till min första praktikdag, är sjukt nervös, som jag alltid är. Kommer ofta på mig själv att jag sitter och spänner mig och är nervös för småsaker, men det är väl så det är! Nu ska jag ta tag i livet och göra nåt vettigt. Chao guapas.

Neon?

Jag är ingen modeexpert på något sätt, men tycker det är jätteroligt med kläder och älskar att sätta ihop olika plagg, men nu kommer neonkläderna, dem är överallt och jag måste säga att det är det fulaste jag sett! Funkar att träna i, men absolut inget mer. Jag vill abslolut dissa dessa plagg, vad tycker ni, kommer det vara snyggt i vår/sommar?
På tal om något annat så hade jag en helt grym kväll igår med fina vänner! Mat, bastu, och massa kul! Måste göras om snart igen, Tack för en bra kväll!

I won´t let you go

James Morrison, mannen myten legenden. Gråter till den HÄR låten. Okej jag storlipar inte, men tankarna rullar. Sån mes jag är...


En kvart

En kvart kvar av denna skoldagen, sen slutar vi och behöver inte gå till skolan på två veckor, Fettnice! Blir att möta upp Martina på resecentrum, äta god middag tillsammans och sedan shopping! Livet är härligt!

Fredagens

Fixade ett litet tidsinställt inlägg till er! Så här ser jag ut idag! Piffade upp med en röd kavaj idag. Blir alltid extremt ful på bild när jag väl tar såna här bilder... Men det får duga! Nu Sitter jag antagligen på bussen på väg till skolan medan många sover! Får önska er en bra dag!

Rut m.fl Jacka

När jag såg denna fina skinnjackan i måndags kunde jag inte låta bli att köpa den.. Hade tänkt att jag skulle köpa en ny till våren! Men nu har jag det gjort eller vad man säger. Är iallafall jättenöjd och älskar den! Kommer bli fint när man slipper vinterjackan lite längre fram! Idag skulle jag egentligen träffat Vincent, en kille från Stockholm som vi träffade i somras, så är han i Borås just nu, men det blev inget med det tyvärr.. Men imorgon blir det lite shopping och mys med Martina! Har längtat efter denna dagen med henne! Kyss ♥

Detaljer i mitt rum

Kom på att jag faktiskt aldrig visat något från mitt rum, så här är lite! fast tog mest på detaljer, har självklart möbler i mitt rum, haha. Idag har jag inte gjort så jättemycket, jag och pappa lagade en god paj! Sen har jag städat rummet, och allt är så bra, jag mår så bra! Imorgon väntar veckans värsta dag - torsdag!

True colors

Älskar att Elin försöker förstöra alla mina bilder...
Sitter i skolan och har klassföreståndartid eller liknande.. Vår lärare gjorde oss glada och gjorde en schemaändring så nu börjar vi klockan tio på onsdagar, fettnice! Är dödshungrig och vi har lunch om två och en halv timme. Bra jobbat Ewe...Blir att välja IV-val sen, (en egenvald lektion i veckan i årskurs 2) Jag ska välja kök! Hoppas dagen blir fin, vi hörs!