NellyOutlet

Kom rätt nyss hem till Elin i Skene från stan. Tillbringade hela dagen i Borås och avslutade med Nelly Outlet på Åhaga. Det var folk över allt och köer så fattar knappt att jag stod där i över en timma för att betala.. men ett par shorts rikare så jag är nöjd! (visar bild senare) Sover här inatt och imorgon taggar vi brännbollshelg med gött folk!

cry a river

Orkar inte blogga just nu. Ingen inspiration och ja allt det där.

Laxpaj

Blev helt okej god måste jag säga!

Ego

 

 

 

Det är ju trots allt min blogg, så lite ego måste man ju få va!


Ingen bra dag idag, har haft servering och det är inget kul.. Men nu är det över! Har nu lagat en laxpaj (bilder kommer sen) till familjen, Inget recept som vanligt.. men hoppas på att det blev gott!  Ni får ha det så bra.

 


Spontant

 

Suddig bild i Jacobs lägenhet...


Denna dagen har varit spontan, velig, varm och kul! Lunch i parken, slutade tidigt, åkte med Elin och Patricia till en kompis lägenhet, spontanfärgade Patricias hår, Elin fick en slinga. Åt annanas och melon i solen, åkte buss helt ensam i en kvart, skrattade åt mig själv. Ja man får göra det bästa av dagarna nu innan sommarlovet!


Saknar

Man kan inte alltid gå runt med ett leende på läpparna. Vill tillbaka till allt detta nunuNU!

 

 


Mor

Jag har också världens bästa mamma!


Chillgrill

 

God mat hos Patricia med Elin! Sen vidare för att ha det chill med vänner, Gó kväll måste jag säga!

Nu har jag varit och firat mors dag med lite släkt, är proppmätt och skulle behöva springa några mil nu.. Men blir sola istället! hejhej.

 


Red suit

Klänning - soyakoncept, skor - Scorett

Kvällens klädsel! Åker snart till en kompis i Skene för en grillkväll med ett härligt gäng. Hoppas ni får en bra lördagkväll!

Hallonpaj

Hallonpaj i små fina hjärtformar! Till vännerna i eftermiddag. Next: Moppetur in the sun :D

Njuter

Njuter av min lediga dag! Pannkakor i solen och jaa, det njuts helt enkelt! Var nyss hos min fina Uddebovän Martina och solade där med.. Nu har jag gjort paj till mina vänner, då vi ska fira en kompis som fyller år i morgon. Ha det bra mina Goa!


White dream

Shorts - Cheap Monday, blus - Tessie, skor - converse, mobilväska - H&M, hoodtröja - Lager157
Såhär har jag knallat omkring idag! Vädret är ju helt fantastiskt! Kände för att göra bilderna lite varma och mjuka idag, kändes bara så grönt innan (haha) Nu blir det en kvällspromenad, Imorgon är jag ledig från skolan då jag är klar med mina inlämningsuppgifter! Klagar inte alltså..

Hela världen e så underbar

Kan inte fatta hur bra allting är nu! Hänger med vännerna i goaste vädret, får inställda lektioner här och var, är klar med ALLT plugg, och helgerna framöver ser ut att bli hur bra som helst! Ne nu kan jag inte klaga på livet!

Och jag börjar bli brun!!! Bjuder på lite halvsnygga bilder!

 


Arenakampen

 

 

Idag var det då Arenakampen! Då alla skolor i hela Borås (nästan) möts i en fotbollsturnering på Borås Arena! Var fett i början, men sen blev det lite lamt. Teknisterna tog hem vinsten, men jag bryr mig inte så mycket att Almås inte vann! Sol och glass i parken med fina vänner fick avsluta dagen, hoppas på lite bränna imorgon. Kyss.


Trumma trumma

LÄNK till skön låt med Svenska björnstammen! Love it.

Svar - Donut




Felicia om Hårdonut:
Funderar på att införskaffa mig en sån med, kan du visa hur man gör när man sätter upp håret i en sån?

Svar: Ja visst kan jag det! Är inte expert på något sätt då jag bara använt den en gång! Men håll utkik här på bloggen så kommer det upp steg för steg så småningom :)

Parken

Sitter i parken i stan nu med Elin och Patricia, har varit här större delen av dagen förutom under de nationella provet i matte! Vädret är underbart!!

 

 

 


Hårdonut

Jag har gått och skaffat mig en hårdonut! Allt mitt hår får dock inte plats runt den, så fick bli en fläta runt med resten av håret! Rätt skönt att få bort håret ibland kan jag tycka!

Lycklig

Åh vad allt är bra! Jag har fått SOMMARJOBB! åh va jag är lycklig, hade nästan gett upp hoppet, men det blir jobb på äldreboende i Länghem i 2 eller tre veckor. Känns grymt.

Ewes hörna

Sitter just nu på servicelektionen och planerar framtidens Café. Självklart döpte jag mitt till Ewes hörna! Högsta drömmen, hoppas det slår in någon dag. Jag är så glad och vädret är så underbart! Njut mina vänner.

This day, I feel like this!

Dagens! Bättre bild på min finfina älskade svarta långklänning! ♥

Konfirmaionstårta - elfsborg

Idag konfirmeras min kompis bror Olle! Jag fick förtroendet att göra hans tårta och önskemålet var att det skulle vara elfsborgsfärger och helst inte massa blommor och dyl. Så detta blev min tolkning! Hoppas dem blev nöjda! :)

Du får hela världen att le

Här kommer ett urval från "hard fashion" fotograferingen, innan har ni ju bara fått se ett fåtal foton.
Foto: GretaMalm

Videoblogg från fotografering

Från fotograferingen förra veckan! Ta det inte allt för seriöst, (och nej jag tror inte att jag sjunger bra!!!) haha

Shopping

Dålig bloggning det senaste, ber om ursäkt! Under tiden har jag hunnit få hem min älskade långklänning! Tillbringat en natt hos Sofia med vännerna och trängts på Borås gator med mamma och tusen andra människor som var på vårmarknad, vilket jag inte hade lust med! Idag har jag... provat varenda bikini i hela Borås, köpt en finfin klänning till bla. avslutningen, ätit god mat med mammsen och blivit sugen på att vara barbent till fina klänningar!
Bikini - JC, klänning - fait, linne - cubus, långklänning - Lager157

You make me smile

Idag blev det en spontan tripp till stan med en fin vän! Fick med mig en topp och en hårdounat hem! Visar kanske det imorgon, blir en lugn kväll även ikväll, lite långtråkigt måste jag säga! Funderar start på att storstäda mitt rum nu såhär på kvällen, varför inte liksom? Joo jag gör det! tjongtjong.

Jensens

 

 

Lunchade på Jensens idag efter två hemska nationella prov i engelska, det var svårt och jag vet inte alls hur det gick.. Nu är det äntligen långhelg, börjar den genom att ta det lugnt, behövs verkligen! Imorgon ska jag träffa en saknad vän, blir mys och prat skulle jag tro! Min statestik här på bloggen är som en berg och dalbana, men jaja..Ha det gött.

 


Like a gangster

Idag knäppte min vän Greta runt 150 bilder på mig, här får ni ett litet smakprov! Kommer dyka upp mer så småningom. Kanske också en liten film av vår galna dag! Det blir så när vi latchar runt! Är i vilket fall jättenöjd med bilderna, Nu är jag ä.n.t.l.i.g.e.n klar med min uppsats om förintelsen! Ska duscha och sova nu, imorgon är det nationella prov i stort sett hela dagen, tagga! Godnatt.

Chokladprovning

 

Inte varje dag man har chokladprovning i skolan! Annars är livet lite jobbigt just idag, men det blir bättre!

 


History

Idag har jag försökt vara lite duktig och skriva på min uppsats om förintelsen, men är fortfarande inte klar. Så ska ta en dusch och fortsätta sedan. Senare blir det grillat! Avslutar denna helgen bra.

Pizza i solen

Sitter just nu i solen och käkar frukost - pizza! Kan ju knappast bli bättre! Åker snart hem efter en bra helg med vänner! Blir plugg i eftermiddag.. Hörs!


Of we go

Kom hem från Skene för några timmar sen, nu har jag dushat, bytt kläder och packat om väskan för att ta bussen tillbaka igen, haha. Bor hos Elin denna helgen typ! Taggar en helgó kväll även ikväll, vi hörs mer imorgon när jag kommer hem! Taggaaaaa

Bp

Idag ska jag hem till Elin! Vi blir ett gäng som ska spela lite pingis och umgås! Ser fram emot kvällen, för just nu är skolan piss och allt är bara jobbigt, tråkig idrott, tråkig lärare, äcklig mat. Japp ibland får man klaga! Ni får ha en fortsatt bra fredag.

Skype

Har nu snackat på skype i två timmar och 47 minuter med Elin. Har flabb på hög nivå och denna eftermiddagen har varit sjuuukt rolig! Nu ska jag packa lite då jag åker med en kompis till Skene imorgon, Kommer bli kul! hejsvejs.

Nya klackar

Nya fina kilklackar från scorett! 9 cm klack och jag är helnöjd. Kommer bli fint till uppvikta jeand och klänningar.
Jag och mamma tog en tripp till Gällstad nu i eftermiddag (jag körde!!) Där jag bla. köpte skorna, en munkjacka och en sjal, tänkte bara slappa nu och skriva lite på min historiauppsats. Ni får ha en bra kväll!

Närrubrikernaejflödar

Denna dagen har dock inte alls varit lika rolig. Serveringen var bara så tråkig! Hände så lite, och jag fick servera rekorn... Nu har vi avslutat terminen med mina smågympatjejer och till hösten börjar vi igen! Just nu skulle jag verkligen behöva städa mitt rum, men jag orkar inte, så det får helt enkelt vara stökigt! Hoppas på roligare bloggning imorgon.. kyss.

Insta

Senaste från instagram! Bara älskar den appen!! Nu ska jag snart åka till skolan och servera i restaurangen hela dagen, inte sååå taggad..

 


FlaaaaBB

Denna dagen har varit bra! full med roliga händelser och jag är så glad!! Avslutade dagen med ett härligt flabb med Greta, kan inte sluta le! haha. Nu ska jag sova! Japp, är så trött så jag vet inte vad. Hörs.

Citronfromage m.kiwi och äpple

Igår gjorde jag citronfromage med äpple och kiwi! Så sjuukt gott! Vi gjorde det i skolan för ett tag sedan och det är inte speciellt svårt, jag hämtade receptet HÄR!

Önskelista

Detta står på min önskelista inom kläder just nu! Eller, skulle behöva det just nu.. 1. grå hood. 2. röda chinos. 3. svart långklänning. 4. Svarta urbanears.

Till sommaren

Till sommaren ska jag gå omkring såhär! Bulls på fötterna och massa fina klänningar! Längtar starkt!

Inuti "Elin 24!"

Tänkte det kunde vara kul att se en tårta invändigt någon gång! Så här ser ni då att det är tre olika fyllningar som jag skrev i inlägget under (vaniljmousse,hallonmousse,maraboufluff) sedan "spacklar" (täcker) jag tårtan med vaniljsmörkräm, så att marsipanen sedan inte ska bli konstig och fuktig. Tänkte jag ska visa dekorationer någon gång också, men det får bli en annan dag!


Elin 24!

ljusa bottnar
vaniljmousse
hallonmousse
maraboufluff
Jag fick äran att göra min gamla gymnastikledares födelsedagstårta då hon fyller 24 år imorgon! Hon ville ha något grönt, och detta blev resultatet, Stilrent och rätt enkelt, men jag gillar det! får hoppas hon blev nöjd :D

Softis

Är nu inne på min 6e säsong av desperate housewives, bästa serien någonsin! Klockan har passerat tio, är det okej att sova nu eller? Dör av uttråkning...


Gó dag

Jeans - ginatricot, topp - H&M, jeansjacka - JC, mobilväska - H&M + turkosa converse
Tjenare! har nu slutat för dagen, tidigare var vi på kulturmuseét här i Borås och tittade på målningar, har nu gjort mitt muntliga prov i svenska, och det gick skitbra! Taggar nu en lugn helg, en tårta ska också göras. Det går bra nu, vi hörs!

Glass

Japp, jag kom levande hem från stan. Varför trotsa rädslan av att sola solarium när man kan ta en glass istället? Så det fick bli så..!


Sun sun SUN

bild från 7an
Har suttit ute och solat i nästan en timma under lunchen, så underbart gött! Nu ska vi snart göra NP i engelska, hade ingen aning om att det var idag, men det är bara att göra sitt bästa! Efter skolan ska jag göra nåt som jag aldrig trodde jag skulle våga - sola solarium. Går dit med Greta och hoppas på att komma levande därifrån. Hej solbränna!

New hat

Jag har en ny hatt. Kommer bo i den hela sommaren! Just love it. Nu ska jag snart in till stan för att hälsa på farmor. Njut av vädret allihopa medan jag pluggar historia. chao guapas.

U.n.d.e.r.b.a.r.t


jeans och väska - ginatricot, blus - tessie, poncho - Åhlens(NY), skor - converse, brillor och mobilväska - H&M.

Vilken underbar dag! Kom hem rätt nyss efter en meningslös dag i skolan med endast en mattelektion. Nu ska jag steka i solen och plugga lite. Ha det gött i vårt fina väder!

+22

22 grader, bara armar, solglasögon! Dagen blir nog inte jobbig alls! Drar mig ner mot bussen för endast en lektion i skolan, ovärt att åka in till stan för det, men vad gör man? Vi hörs senare!

Mamma min mamma

Har nu gjort klart min muntliga redovisning i nationella svenska A. Då jag ska prata om min relation till mamma. Förhoppningsvis får jag göra det imorgon, men är inte säker på att jag har den lektionen imorgon. Nu ska jag sova i MIN säng! Godnatt.

 

 


Helgen

Min valborgsmässoafton tillbringade jag i Borås med fina vänner! shopping, sol, kortege och gött folk! Har bott hos Elin sen jag kom hem från Lund, så ikväll ska det bli skönt att sova i min egen säng. Hoppas ni haft en bra långhelg! kyss.