Nike free run



Oj vilken lycka. Som jag väntat och idag väntade dessa godingar när jag kom hem. Underbara promenad/löparskor i en fin korallfärg. Det är en barfotasko och väger därför nästintill ingenting. Kommer bo i dessa framöver..

Hur man gör plugget najs

 
Måndag, min lediga dag! Bästa dagen på veckan, nästan! Prov i enteprenör på onsdag, sådär kul va. Fixade lite glass i solen så blev plugget snäppet bättre. 

Häng i skogen



Igår var det den årliga långpromenaden med härliga gänget! Som vi längtat. Och vilket väder vi fick! Sol och glajjor dagen lång. Mycket skratt och härliga människor! En lycklig dag!

En fin eftermiddag

 
 
Vilket väder vi har! och vad dålig jag är på att blogga! I tisdags åt vi frozen yoghurt på viskans uteservering och planerade inför kommande gymnastikengagemang. Nu i helgen är det två av årets roliga dagar- Långpromenad och Gymnastikuppvisning. Fullt schema, och oj vad kul det ska bli!
 

Vimpelspel



Titta vad jag har knåpat med under dagen! Ett vimpelspel i mina favvotyger. Har länge funderat på att köpa en sådan länga, men så är det alltid något tyg som inte faller mig i smaken. Så varför inte fixa en egen?
Supernöjd och glad. Myspys.

hem ljuva hem

Om det var skönt att komma hem till sitt eget rum, ja. Sängen var så mjuk inatt så kunde knappt tro det var sant, ni vet när man bara njuter av att få sova ut. ååh. Idag ska jag äntligen få träffa mina gympakids. Har känts konstigt att inte träffa dem tre gånger i veckan som vanligt, jepp.

Lämnar vinterlandet

 
I en vagn full av skrikande spädbarn, barnvagnar, oroliga föräldrar och alldeles för mycket packning är vi nu påväg hem. Jag har nog aldrig burit så mycket saker en så lång bit förut. Med ryggsäcken på ryggen, resväskan i ena handen med två par skidor balanserandes ovanpå samt två par pjäxor i den lediga handen flåsade jag in i tåget. Då vet man att man klarar nog det mesta ändå, men oj vad det var jobbigt, och vad jag lovade mig själv i den stunden att jag aldrig mer ska åka tåg med alldeles för mycket packning, men allt är ju nödvändigt såklart. 

Markus

 
Tänk om jag skulle vinna två biljetter till Bråvalla festival och dessutom få träffa Markus backstage. Då skulle ju livet vara fulländat, Blir sådär löjligt lycklig av hans musik, och kanske lite djup också. Den 26 juni fyller jag 19, att få fira födelsedagen i Norrköping skulle vara det mest underbara.

Kabinbanan


Ibland händer det att bagerier får special-beställningar. Idag var en sådan dag, vår handledare som var i Östersund ringde och bad oss göra en "kabinbanetårta" och jag svarade väl i stil med "eeeeh jaha hur ska den se ut då?"
Fick svaret, "googla, ni löser det"
Och ja det gjorde vi, det är det bästa, att få friheten att lyckas eller misslyckas. Har även lärt mig idag hur man märker att en deg är bra i Jämtland. "Jo du förstår den ska låta som när man plockar hjortron, slafs, slafs slafs"
Ja ni förstår. Vi har det rätt kul!



Bara i Åre

 
Vad man kan hitta på Ica i Åre, som den turist jag är kunde jag inte låta bli att fota. En sådan enkel och rolig grej att lyfta ett bröd med. Fast hur kul hade det varit om det stod Borås på alla limpor hemma haha... Det börjar närma sig åka hem dagen, kommer kännas jobbigt att lämna grädda, men gud så skönt att komma hem!!

Otursdag



Idag är inte livet bättre än en svartvit toabild. Måndagar är väl kanske lite sämre än andra dagar? 
Vi tog dessutom fel buss och fick åka ända till järpen och vända. Vilket tog 1,5 timme istället för 10 minuter. Vi fick ju iallafall se Järpen, fast ska jag vara ärlig somnade jag ganska skönt på den där bussen, ända tills chauffören frågade om vi inte ska gå av. Då känner man sig konstig och förklarar att vi åkt hela vägen utan mål. Imorgon är en ny dag!

Camp Åre





Idag har vi serverat gulashsoppa ute på sjön till 400 gäster, att stå och sleva ur en 100 liters gryta är inte något man för varje dag. Fint väder och härliga människor, sånt som gör en lycklig! 400 personer är väldigt många när man ser allihop framför sig..

Lördag



Igår var det fredag och vi gick två kilometer till närmaste mataffär för att köpa lite gott till fredagsmyset. Men det var en fin promenad i solen, verkligen!
Idag har vi förberett endel inför en catering imorgon. Bland annat pressat två kilo vitlök och gjort fantastiska limpor. Gulashsoppa på G. I massor!

Sunny day






Ibland händer det att det inte finns något att göra på ett bageri, då kan man få gå hem tidigt. Idag var en sådan dag, att börja dagen 7.00 och sluta 10 är faktiskt väldigt lyxigt. "Tjejer ut i solen med er så ses vi imorgon"
Och lydiga som vi är gick vi just ut i solen. Lutandes mot den röda faluväggen med varsin glass, som vår granne kom ut med. Blev väldigt lycklig och ville krama honom som tack! Vilket jag dock inte gjorde, det hade varit konstigt. Nu har två veckor gått och imorgon väntar en lördag full av gulashsoppekok.

Amazing



Idag har jag tagit en lång sovmorgon i min allt för obekväma säng, men en sovmorgon. Njutit av min sista lediga dag här uppe med den mest underbara hamburgare någonsin, Inte för att jag testat världens alla hamburgare. I Åre finns också en Bergbana som sträcker sig från dalen till toppen. Vi hoppade på den för en liten turisttur upp i fjället, det var fint, och himla kallt, så kallt att telefonen dalade från 30% till 10% på två minuter. Ja och annars är allt bra.

Mys-mode



Igår åt jag den största och krämigaste muffinsen ni kan föreställa er, vi tog en tripp in till Åre bageri för att kolla läget där! Det var verkligen jättefint. Nu ligger vi helt slut här hemma efter en lång och inte alls stressig dag. Och just det, förut kom Loa Falkman in på bageriet och handlade, kändishjärtat i mig bankade lite!