Falkenberg



Förra veckan var vi nere i Falkenberg en natt, och imorgon efter jobbet blir det nog en sväng till! Härligt att komma iväg lite mellan allt jobb!

Moussetårta blåbär/vit choklad

 
 
En tårta jag hade på min student, men måste glömt av att lägga upp den här! Här är den iallafall. En moussetårta med vit choklad och blåbär. Guldpenslad choklad runt om.

Sommar

Från i onsdags då vi var i Göteborg en sväng. Svettades på stan, åt god mat vid fiskekyrkan. Sommar är för härligt. Dock varmt att jobba i värmen, men det får man stå ut med!

Solig kväll

Byxor Kappahl
T-shirt H&M
Skor vans
Outfit från i fredags då vi var på Alfafestivalen hos Olivia!

Mina älskade

 
Igår var det avskedsfest för Greta och Rasmus som flyttar till Umeå snart. Det gör så ont i hjärtat att vänner flyttar. Men det var en himla fin kväll med grill, kubb och massa skratt.
 

Mina fina



Idag har jag grillat med dessa finingar. Pratat om framtiden. Allt som heter framtid ger mig himla mycket ångest. Fy.

Ledig dag


Idag har jag varit ledig, åkte till fina Ulricehamn och tog en lunch på bryggan med Elin. Himla mysigt. Imorgon ska jag träffa en annan Elin!

Gymnastik SM

 
 
 
Ja vad har hänt sedan sist, jag har jobbat i stort sett varje dag, men i helgen var vi och kikade på SM i Boråshallen, riktigt roligt. Dem är så duktiga verkligen. Åt också god lunch med vänner.
 

Under ett träd






Ljusa bottnar
Chokladmousse
Hallongrädde
Kolamaräng
Bigarråer 

En somrig tårta jag gjorde i helgen till Alex som fyllt 20 år. Han ville ha en tårta med choklad, hallon och kolamaräng!

Kalastårta med katter






Ljusa bottnar
Skogsbärsmousse 
Grädde
Marsipan

Tårta till Anni som fyller 3 år. Hon ville ha en tårta med katter, kände för att göra det somrigt och kalasigt i många färger. Så så blev det.

Some bread




Gjorde lite bröd idag på improvisation. Så kul att bara ta lite jäst och olika mjöler så blir det goda fina bröd! Dessa på rågmjöl och vete med olivolja och sirap.