♥ Breakfast


 
Visst är det jätteintressant att se min frukost... njaaa. Men iallafll, myser framför TV:en. Det är ju lov, mitt näst sista höstlov. Sorgligt nog. Idag väntar en dag på Gekås i Ullared, hoppas på att hitta mycket bra!

♥Laugh

Två på mig och en på ett fint ögonblick med de bästa vännerna. Ett skratt förlänger livet, right?


♥ Filmtips - The notebook

Hittade en film på min dator jag helt glömt av att jag hade. "The Notebook", eller "Dagboken". Måste starkt rekomendera denna fina film. Kärlek från början till slut och jag och min kompis klämde fram några tårar. SE den!!

♥Fika

Började lovet med en mysig morgonfika på viskan med Greta. Vi har nu varit och simmat och ska fortsätta mot våra vänner för en bra kväll och morgondag. Nu är livet bra. Så fruktansvärt.


♥Spel och partaj

Med andra ord en bra kväll!


♥ Händelserik helg

Igår hade jag en väldigt mysig kväll med fyra goa tjejer! Två av dem har nu åkt hem och snart beger jag mig mot Kinna med de två andra! Blir lite partaj ikväll hos en kompis. Hoppas ert lov börjat bra? Och för er andra en bra helg. Ha det gött.

♥ Mår bra

Bild i repris.
 
Jag mår så bra! Allt är såå bra! Har något kul inplanerat varje dag nu framöver i en vecka. Det är så underbart! Idag har jag varit på ambassadörmöte igen. Om en vecka ska jag dekorera en tårta inför 80 pers, svara på frågor och visa niorna runt! Imorgon firar jag in lovet med bastumys med fyra tjejer! Ha det gött!

♥Stan

Idag var vi på mediamässa på Bäckäng. Hängde sedan i deras skåphall med min bäckängitvän Elin. Tog en lång mysig fika på viskan och pratade ut om livet. Jo en sak till. Har haft utvecklingsamtal också, meningslöst och ja. Nej helt enkelt.


♥ Vackert


♥ Autumn

 
skor - JohnnyBulls, jeans - Lager157, blus - Ullared, Tröja - BikBok
 
Idag är det tisdag, min lediga dag! Har faktiskt använt den till vettiga saker. Skickat in tre inlämningar. Sen hann jag med en lunch hos farmor och farfar och lite spel på Quizkampen. Kul! Ikväll är det hård träning inför Tranan cup. Gillar färgerna ute nu. Hösten är fin.

♥ Monday

 

Jeans - Lager157, blus - tessie, Cardigan - BikBok
 
Känner mig så positiv idag, det känns så skönt. Faktiskt har dagen varit riktigt bra och har tänkt att veckan ska fortsätta så! Åker iväg på gymnastikmöte. Ha det bra.

♥ Söndagsmys

 
Unnar mig lite fruktsallad och vampire Diares. Så som en söndag ska se ut!

♥ Lördagskväll

 
 
Med den hockeyfamilj jag har så visas det för det mesta hockey på vår TV. Det suger. Har även satt på ett fruktansvärt skal på min iphone. Rosa är väl inte min färg direkt. Hoppas ni får en fin lördagkväll.

♥ Småkakor

När man bakar hallongrottor och drömmar en lördag vet man att man har lite att göra... 

♥ Pink Lady

 
 
 
Ljusa bottnar
Vaniljkräm
hallonmousse
vit choklad
 
Fick göra en Pink Lady tårta på praktiken och ta med hem idag! Yaay. Ja som sagt idag var det sista dagen. Blandade tankar kring det får jag väl säga. Men vafasen, Sjuukt skönt ändå! Nu är det helg gott folk.

♥ Thursday

 
Tråkigt och enkelt. Men sant. 
 
Imorgon är det sista praktikdagen. Kan inte beskriva hur skönt det ska bli att slippa gå upp 04.30 varje morgon. Det har varit tre bra veckor, men som sagt alltid skönt när det är över, jag är så spänd under sådana här tillfällen. Nåväl, nu ska jag plugga. (nej vi slipper inte plugg under APL)

♥ Höstligt

 
Idag har jag på mig min nya fina marinblå jacka! Även min nya mössa och vantar. Trivs så bra i detta! Hösten är faktiskt rätt bra ändå. Om bara regnet kunde försvinna.. Nåväl. Drar mig snart mot träning med mina små! 

♥ Hair

 
Yaaay. Massa hår, galna bilder. Bra Måndag!

♥ Virkat

 
Byxor och blus - Lager157, Cardigan - Bikbok, mobilväska - Details
 
Godmorgon vänner! Nu tar jag snart bussen mot skolan, ska bli skönt att komma dit! Vi hörs kanske ikväll.

♥ Lights

 
Söndagar är dom mest slöa dagar. Men ändå har jag hunnit med rätt så mycket, övningskört till Gällstad där jag hittade en fin jacka, sedan vidare till träning med mina gymnaster, ja och sen då? Soffan har fått mycket besök av mig.. men nåväl, det är väl skönt. Snart är det solsidan. Yaaay.

♥ Vaniljpannacotta

God pannacotta mamma fixat till efterrätt!


♥ Kors

 
Mitt nya fina korsörhänge. Tycker om det.
 
Idag har jag varit i Halmstad, på gymnastikkurs med fem andra tjejer. I en kall stor idrottshall har vi suttit i nio timmar. Nu är jag trött, jättetrött. Det är lördag och jag ska äta gott. Ha det bravo!

♥ Babyshower-cake

Ljusa bottnar
vaniljkräm
grädde
blåbär och Hallonmousse
spacklad med vaniljsmörkräm
täckt med marsipan.
 
Ännu en babyshowercake gjord! Alltid kul med beställningar! Hoppas den blivande mamman blev glad för tårtan!

KOLLA

Två av dem som är med i Hela Sverige bakar uppmärksammade min tweet. Är helt exalterad! Känner mig känd! Hahaha


Ego

Denna dagen har varit bra. Fått baka massa kul på praktiken, vilket jag inte fått göra andra dagar så mycket. Nu ikväll har jag knåpat ihop en tårta, men den får ni inte se för än imorgon. Nu ska jag bara ta det lugnt. Skönt.


♥ Redskap

 
 
Lite blandade bakredskap jag använder! De gröna är marsipanverktyg, sen är det lite bokstavsmallar, pallett och bästa kaveln! Har suttit ett bra tag och grejat till en beställning imorgon. Helt slut efter både pratik och detta... hejhopp.

♥Negativa tankar och dålig dag

 
Idag besstämde jag att jag skulle vara glad och positiv hela dagen. Det höll sig fram till klockan 12. Sen kom regnet och ingenting blev som det skulle. Är så arg på skolan, på lärare, på uppgifter, på mycket. Imorgon börjar praktiken igen, och denna veckan är så fullspäckad som den kan vara. Varför jag skrev allt detta negativa här vet jag inte. Vissa använder sin blogg till att skriva av sig på, ibland även jag. Det blir så ibland.

Lunch på viskan

Skönt att kunna luncha utomhus med vänner på det bästa fiket i hela Borås. Viskan såklart. Blev en god bakpotatis med skagenröra, åh va livet är trevligt idag!


♥ Måndag

Jeans - Lager157, blus - Twist&Tango, Cardigan - BikBok.
 
Känns som att det enda jag visar är mina favvojeans just nu. Kanske just för att dem är så bra! Idag är blir det skola för min del. Skönt!, speciellt att träffa vänner och prata en massa. Att slippa vara en tyst praktikant för en dag!

♥ Budapesttårta

 
Budapestbottnar
grädde
mandariner
 
Idag har mina saknade vänner varit här på söndagsfika (haha vet att det låter som om vi vore 70)
Men gud vad skönt det är att prata ut om saker, som man missat och som hänt. Ser fram emot saker vi ska göra ihop. Så mycket. Bland annat en utlandsresa, det kommer äga. Hårt. Ha det fint vänner!

Göteborg

Fint väder, bra affärer, lite shopping, god mat och hockey i Scandinavium. Vilken lördag!


♥ Plankstek

 
Fredag, god mat, x-factor och soffhäng. Bra helt enkelt, inte att förglömma - Cola

♥ Skjorta

 
Skjorta - H&M, Cardigan - Only, jeans - Lager157, mobilväska - Details
 
När det är fredag känns det i hela kroppen, allt går lättare. Så himla skönt. Ser fram emot helgen, imorgon åker jag till Göteborg med familjen för att höstshoppa och se på hockey i Scandinavium. Nu ska jag bara ta det lugnt. Ja faktiskt.

♥ Dumma bulledagen

Idag är jag trött, arg, less och sur. Dålig dag. Kanelbullensdag är faktiskt inte speciellt kul när man står och bakar och packar bullar dagen lång. Nu snackar vi många, inte några hundra. Utan tusentals. Jag har inte ätit en enda, så trött på bullar så det så. Godnatt


♥ Myser

Det där att man får ligga och dega i soffan hela kvällen, det är mysigt. Om en kvart börjar en ny säsong av greys anatomy. Det ska kollas på, sen sova! Ha det bra kompisar!


♥ Grått

 
Ny go tröja från Lager157. Hur skön som helst. Förövrigt världens tråkigaste outfit. Skyller det på praktiken.
 
Nu ska jag mysa ner mig i soffan med x-factor!

♥ Trötthet, bakning och gymnastik.

Första praktikdagen över. Skönt. Det gick bra och jag hoppas jag ska trivas. Nu är jag trött, jättetrött. Träningen gick bra, det gick fort idag, konstigt nog.

Bilden är från en konsert på Liseberg. Ser ni mig? (Med hatt)


♥ Ambassadör, praktik och sådant

 
Min mamma är den bästa. Av alla.
 
Idag var det sista skoldagen på ett tag för mig. Jo förresten, idag var jag på ambassadörmöte för min skola, jag har nämligen blivit en sådan, en ambassadör, inte bara jag såklart utan flera andra elever också! Ska bli så roligt, det innebär alltså att man åker runt till skolor och informerar om sin linje, visar runt på skolan och lite sånt! Eftersom jag ska gå upp klockan tre inatt tänkte jag inte vara uppe speciellt länge ikväll, som sagt, praktiken börjar, och jaa. Jag är nervös. Ha det bra.