Den bästa

Måste bara få dela med mig lite om denna underbara kille! Markus Krunegård låtskrivarnas låtskrivare, legenden. Min idol!


♥ Pancakes

Min goda frukost imorses! Sitter nu helt ensam i skolan då lektionerna börjar 12.30... Mina bussar stämmer så dåligt, men har iallafall varit uppe på trafikskolan och hämtat mina teoriböcker. Snart börjar allt arbete inför körkort. Hoppas ni får en bra dag allihopa!

Dagens rätter

Dagens rätter på kökslektionen. Toast-Skagen och kolja med potatismos med ädelost.


♥ Fruits

 
Att en måndag kan kännas så tung och lång. Har nu iallafall badat och ätit lite goda frukter och bär till en bra film, försöker njuta lite av måndagen iallafall!

♥ ananasmacarons gift

 
Lite macarons till En kompis som fyller 18 idag! Vi firade henne igår. Mycket trevligt! :)

♥ I belive in angels

 
 

♥ Snyggare baksida

 

Har du ett transparent skal till din iphone? Det har jag, och kom på den lilla idén att man kan piffa upp det lite genom att lägga en bild bakom! Hur enkelt som helst, och man kan ju variera på jättemånga sätt :)

♥ Gårdagens


♥ Gama plattång

 
Igår fick jag hem en ny plattång jag beställt, och vilken plattång! Den blir varm superfort och det tog max 10 minuter att platta mitt långa tjocka hår. Ett bra köp alltså!
 

♥ Fika med bästa vännerna

 
 
Idag äntligen träffade jag mina saknade bästisar! Vi har mycket på gång tillsammans och känner mig så oerhört glad över att just jag har dessa människor i mitt liv. 2013 kommer bli ett väldigt bra år, på många sätt!

♥Les miserables

Idag såg vi på bio efter skolan - les miserables. Det var väl kanske inte min typ av film.., men vi hade det riktigt bra ändå!


♥In action - cakes

Lite bilder på tårtorna innan jag dekorerade dem, ganska omagiskt egentligen, men nu vet ni hur dem såg ut!

♥ Tomas sabo


 
Titta vad som landade i min brevlåda idag! Ett fint silverarmband från Tomas Sabo! Har haft ett innan, men det är spårlöst försvunnet.. så bestämde min för att köpa ett nytt.

♥Praliner

Har nu haft chokladkurs i skolan, idag har vi gjort moccapraliner och apelsinpraliner!


♥Tre rätter

Dagens rätter på iv-valet!


♥ Today

 
 
Dagens! Sovmorgon idag så hann med lite bilder, för ovanlighetens skull. Idag har jag två lektioner - idrott och matlagning. Ska bli kul att laga trerätters idag! Men nu  måste jag skynda mig iväg, ha det bra!

Söndagsmys

Vi har väl infört en liten tradition, en riktigt bra en, att mysa på söndagar! Igår blev det mackor, te och chokladfondue!


♥ White cake - roses

Ljusa bottnar
Vaniljkräm blandat med mosad banan
skivade bananer
glasscremé 
grädde
täckt med Marsipan
dekorationer i marsipan
 
Andra tårtan till Moa! Och här ser ni även tårtorna ihop och dess tema! Hoppas dem höll sig fina hela resan...

♥ Pink cake - roses

 
Ljusa bottnar
hallonmousse
glasscremé
spacklad med vaniljsmörkräm
täckt med marsipan
dekorationer i marsipan
 
Idag fyller en vän till mig 18 år! Jag fick äran att göra hennes tårtor, så här är den första! Dem enda önskemålen från henne var färgerna rosa och vit! Gjorde det lite vintrigt samtidigt som det blommar hehe...

♥ Dagen

Lite bilder från dagens långa bageridag!
Många semlor har vi gjort, men även massa andra saker!


♥ Breakfast

Sovmorgon, god frukost. Äggröra. Oboy. Mackor.
 
Idag är det Torsdag! Börjar klockan 12 idag så det är riktigt skönt. Dessvärre slutar jag 20.30 då vi har öppet hus på skolan. Det är väl bara att bita ihop och baka hela dagen, hejsvejs!

♥ Foto med iphonen

Lite från Instagram och övriga bilder från telefonen. Onsdag idag och livet rullar! Känner mig positiv till mycket nu vilket känns bra! Har nu i eftermiddag förberett helgens tårtor och sitter nu i soffan efter ett zumbapass framför Tv:en. Japp så har jag det!

♥ fikadag

Denna dagen har varit en riktig fikadag. och så mysig! träffade först en vän på Viskan innan vi gick till skolan, och sedan mötte jag upp en annan vän innan träningen och åt lite gott! (okej det var inte gott alls) Denna dagen kunde helt enkelt inte blivit bättre. Med en mätt och tränad kropp ska jag nu sätta på en film, ha det gott!

♥ Porträtt

 
Några av bilderna som en vän tog på mig förra veckan! Hon är verkligen så duktig. Godnatt!

♥ DKNY - parfym och lotion

 
 
Fick en ny parfym och lotion av pappa igår när han kom hem från Tyskland, den är verkligen ljuvlig! Så ett bra tips på god doft :).
 

♥ Té och myskväll

 
 
Vad kan vara bättre än att tillbringa söndagskvällen med två fina vänner?

♥ Glitter detaljer

 
Ikväll firar vi ännu en 18-åring, Kör på glitter helt idag! är det fest så är det! Hoppas ni får en bra kväll.

♥ Lockigt

Lockigt till kvällens firande. Använder en locktång från Melissa. Den är super, man kan göra så olika lockar! Stora, små, många eller färre. Japp så bra respons till den.

♥ Frallor

Gjorde lite frallor när jag kom hem idag, helt vanliga ljusa frallor, inget speciellt alls över dem faktiskt. Nåväl, hoppas ni får en fin fredagskväll. För min del blir det tacos, film i soffan och uppladdning för morgondagens 18-års firande. 

♥ Memories 2013

Samla alla dina finsaste minnen, sånt som fått dig att le under året, bra händelser. På nyårsafton öppnar du burken och blir påmind om allt bra som hände under året!
 
Ni har säkert sett denna lilla idé? Jag har sett detta på flera bloggar och på instagram osv, så bestämde mig för att göra en egen. Hoppas på många lappar under årets gång.

♥ Just a pic

 
Igår knäppte en vän närmare 300 bilder på mig, ovan ser ni en av dem. Mer av det får ni se så småningom. Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen, välbehövligt känns det allt som!

♥In school

 
Torsdag, lång dag med tråkiga lektioner. Har just nu lite rast från samhällslektionen. Vi hörs när vi hörs!

♥ Green

 
 
 
 
Byxor - VeroModa  Blus - Tessie  Tröja - GinaTricot  Skor - Blundstone 

Dagens

Första skoldagen efter jul idag, hade bara en lektion på två timmar så det gick snabbt över. Har nu begravt mig i filtar för att bli av med min förkylning och nackspärr...


♥ 18-års fest

 
 
I lördags var det fest, inte vilken fest som helst utan 18-års firande för bästa Greta! Det var en väldigt bra kväll på så många sätt, känner att detta kommer bli ett roligt år med många kompisar som blir 18. Detta är vårt år.

♥ Nikon camera cake


Ljusa bottnar
hallonmousse
marabou chokladfluff
spacklad med grädde
täckt med marsipan
nekorationer marsipan
text kristyr
 
Igår fyllde min fina vän Greta 18 år! Till hennes fest ville hon ha en kameratårta eftersom hon fotograferar, (som en kung förövrigt) Försökte få det så likt som möjligt som hennes egen Nikon.

♥ Blåbärsmousse i flarn

 

♥ Rostade rotfrukter och kycklingfilé

Igår hade vi lite släktkalas hemma och jag fixade maten! mmmmmh.

♥ lite från Nyår

Några bilder från det nyårsfirande jag var på! åååh det var så grymt roligt!!!

♥ Cakes 2012

Tårtor jag gjort under 2012! Nu är det 2013 och nya tag! Hoppas ni hade en bra nyårsafton igår, det hade jag iallafall, firade den i Målsryd tillsammans med 19 andra sköna! Nu behöver jag mycket sömn för imorn åker jag till en vän i Skene. Ha det gött.

♥ Behind the scenes - icebottle

Lite bilder under tiden jag dekorerade tårtan igår!