♥ Djupt

 
Söndagar är bra dagar dem också. Söndagsångest är bara onödiga grejer. Söndagar, det är en helgdag det också, skönt. Dagen då vi äter kvällsmat framför tv:en, planerar veckan, fixar hemma och tar det lugnt. Nu är dagen snart slut och vi går in på en ny vecka, och en ny månad. Oktober ska bli bra, och vet ni? på tisdag börjar min praktik som sträcker sig i tre veckor framåt, Det är något jag hoppas blir bra, och roligt. Ibland är jag djup. Godnatt. 

♥ HarryPotter - Cake

Ljusa bottnar
hallonmousse
maraboufluff
spacklad med vaniljsmörkräm
täckt med marsipan
 
Tårta till HarryPotter-intresserade Alva som fyllt 18 år! Grattis!

♥ Nitar

Jeans - Lager157, blus - Twistandtango, skinnväst - Ginatricot 
 
Nu drar jag mig på kalas till en vän som fyllt 19! Har på mig mina nya fina byxor med nitar!

♥ Crazy cake

 
Ljusa bottnar
citronfromage
marabou fluff
täckt med marsipan
 
Crazy cake till min 13 åriga kusin Ida som fyllt år!

♥Singstar och tjejmiddag

Idag tog vi fel tåg, mot Göteborg istället för Kinna. Det var kul, Gud va vi skrattade! Nu har jag och 5 tjejer ätit gott och sjunger nu Singstar för full hals. Vi har det så trevligt så. Japp.

 


♥@frisören

Sitter här och väntar på domen. Att klippa sig kan vara ett av det värsta som finns. De raka topparna man får, näe helt enkelt. Jag har fortfarande chansen att springa ut...


♥ Orienteringsdag

 Så meningslös bild på något fint sätt
 
Man blir blöt av att springa orientering i ösregn, i en geggig skog. Men vi klarade det, nog gjorde vi det! Efter en lång varm dusch sitter jag nu här i min onepeace och känner mig som en stor jädra björn. Ikväll ska jag klippa mig, hur då kan man undra.. åtestår att se! Ha det bra.

♥ Gangnam style

Jeans - Ginatricot (nya!), blus - twist&tango
 
Nu känns livet bra igen, har skaffat ett par nya hela svarta jeans. Mina andra var slitna och sönder. Dem är från ginatricot, och skönast av alla. Blusen har väl blivit uttjatad här i bloggen, men va fasen, den är bra den också. Denna dag har varit bra, värst vad allt är bra. Skönt!

♥ Mänsklig värme

KOLLA IN!! åååh vad snygg. Fick hem denna tygkasse på posten idag, den kommer användas flitigt kan jag lova!

♥ Pancakes

 
Den lättaste och godaste lunchen, pannkakor, med mjölk och sylt. Åh vad gott.

♥ Red one

 
Kan också passa på att visa hur jag ser ut idag. Favoritskjortan i flanell åkte på. Världens skönaste. Från Ginatricot.

♥ Black

Gårdagens svarta, enkla outfit.
 
Idag är det tisdag, min lediga och meningslösa dag, dagen jag inte gör något, dagen jag känner mig onyttig och ful. Det som räddar dagen är träningen med mina gymnaster sen, det är kul. Sen finns ju det där man borde göra, som att bädda sängen, städa, fixa lunch osv. Behöver nya kläder, mysigt stickat, nya jeans. Ja det skulle vara trevligt. 

♥Kocktävling

 

Måndag. Denna måndag avslutades så bra den kunde. Idag fick vi ha grymma kocken på iv-valet, och på en och en halv timma skulle vi ha vårt bidrag färdigt. Till tävlingen, en huvudrätt med huvudsak, potatis och fläskkött. Himla dumt att jag inte fotade mitt och Sofias fina upplägg, det var hur som helst 'pocherat spritsat mos, rödvinsås, stekt fläskkotlett, rostade grönsaker och grillad tomat. 

Nu blev det mycket text här, men vi alla matnördar blev så lyckliga över detta. Det kändes på riktigt.


♥ söndag

Min söta familj, 1996
 
 
Jag lever, börjar bli frisk och har nu tränat mina gymnaster, dom är bra. Och snälla faktiskt. Nu är det det vardagliga söndagsmyset. Film, kuddar och pyssel. Nu mår man!

♥ Coffie and choclate

Kolla in min kaffe och chokladmilkshake! Det godaste min mun skådat på länge! (haha)

♥ To cool for school

 
Vad snälla ni är som tittar in trots min kassa uppdatering. Har fått halsfluss (igen) ni som följt mig kanske minns att jag hade det i somras också. Nästa gång ryker halsmandlarna säger dom. Pencilin har jag fått och känner mig redan piggare! Ha det bra så hörs vi.♥

Som en vind

Idag har jag varit hemma från skolan. Med feber och frossa har jag tillbringat dagen i sängen, får se om det blir någon skola imorgon. Hoppas.


♥baby

Vilken liten knubbis jag var som bebis..
 
Äter nudelsoppa, dricker varm oboy. Allt för att bli frisk. Godnatt.

♥ You make me feel better

 
Tre av bilderna Greta knäppte igår. Hon är grym, verkligen.
Idag är jag ledig, ligger med feber och sådant dock. x-factor och pannkakor får det att kännas lite bättre. Måste egentligen förrbereda helgens tårtor, men det får vänta helt enkelt! Ha det bra vänner.
 

♥ Så kan det va

 

 

Trodde jag började bli frisk. Greta, en av 
mina allra bästa vänner fotade mig till hennes läxa förut. Kom nu hem, kände mig frusen och ja. Feber var det visst. Sköt om er.


♥ Blundstone

 
 
Måste sluta förälska mig i skor.. Men blundstones är ju så underbara! Kanske införskaffar mig dessa någon gång. Eller kanske inte. Det vet ingen.

♥ Mänsklig värme


Markus Krunegård. Vilken musik, vilka texter. Njuter av mina bussresor numera.

♥ Räkcocktail




Fixade ihop en räkcocktail till familjen. Gud så gott.

♥ Lampa




 
Jag har en ny lampa, fin va?
 

Idag åkte jag och mor min till IKEA, jag körde! Fixade lite fint till vårt vardagsrum som är under tapetsering, det kommer bli kanonfint! Jag handlade på mig denna lampa och lite småsaker. Nu blir det mysig lördagskväll! Hela helgen är ett enda mysande, och sjukt.

♥ Blus - twist&Tango


Har fått endel frågor angående denna blusen! Det är en bomullsblus i en kortare modell med lång ärm. Jag beställde min från twist&Tango och den kostar 499 kr, i orginalpris. Om den finns kvar på denna sidan kan jag inte svara på, Gå in och titta! Hoppas detta inlägget kan vara till hjälp. Tack för frågorna :)

♥Skjorta

 
Hela veckan har jag bott i mina bagerikläder, därav rätt tråkiga outfits. Men en enkel jeansskjorta kan vara väldigt snyggt, stilrent och skönt om inte annat. Fredag har det blivit, tycker jag är värd en riktig mysig fredagskväll nu. Ja det tycker jag faktiskt. Ni får ha detsamma!

♥Detaljer





Här kommer en liten outfit i en hög, haha. fick bli ett tidsinställt inlägg då jag slutar halv 5 idag, lite sisådär kul.

♥Kvällsfika





Kvällsfika med mor min. Jag älskar kaffe, speciellt Cappuchino.

♥Mobilväskor

 
Så himla skönt att veta var man har telefonen, att den hänger där säkert..
 
Hej vänner, främlingar, släktingar och övriga. Hoppas ni lever livet bra i höstvädret. Idag har jag övat på tårtdekorationer i skolan, i form av marsipan, pikering och choklad. Det var väl lite smådrygt, men det hade sina bra stunder. På tal om tårtor så är jag i full gång att planera två kommande beställningar. Ska bli skoj. Imorgon, då är det heldag bakning, och det vet jag inte än hur det blir. Det enda jag prioriterar just nu är att min blå fot ska bli bra!

♥Kalender

 
Min kalender, min räddare, min planerare, min säkerhet. Den följer med mig ofta och jag skriver in det mesta. Som en dagbok med korta ord. Jag är en sån som behöver ha koll på saker, att skriva upp saker i mobilen skulle aldrig funka.. nej så är det! Ser väl ut som att detta är min bästa vän nu, så illa är det inte riktigt...

♥ Där palmerna bor

 
Hade inte varit helt fel att ta en sistaminuten resa just idag. Fast det har varit en ganska bra dag ändå! Mina goa gymnaster får mig på så bra humör! (oftast...) Nu ska en tjej som jag fördjupa mig i någon serie. Godnatt.

♥ Detaljer





Ibland har man svårt att hitta inspiration till bloggandet. Men iallafall, kläder är kul, det är en del av livet, iallafall en del av mig.

♥ @evelinamatilda

 

Följ gärna mig på instagram! @evelinamatilda. Jag uppdaterar dagligen!


♥ Just do it.

 
Idag är det inte fest, idag är det inte kul. Stukade min fot i skolan..(igen) och min hals är ett helvete. Fan helt enkelt.

♥ Macarons

 
Skulle väldigt gärna villa lyckas göra macarons som dem här igen. Det får nog bli mitt nästa bakande. Ha det gött.

♥ Girls

Det var en galen kväll igår.. Vilket 18-årsfirande. Vilken fest.
 

♥ Party







Redo för kvällen. Ikväll är det bara vi!

♥ Skene Marten

Idag har jag trängts på Skenes gator bland alla andra som ville köpa godisremmar och njuta av solen. Det var marknad, och mina vänner visade mig Marks stolthet - Frölisch. Korvarnas korvkiosk. Ikväll är det fest, och jag är laddad!

♥ Saturday

 
Drog på mig nya favoriten - skinnvästen. Nu åker jag mot Skene, eller nej jag åker inte. Jag kör.

♥ Iphone 4

 
Har lämnat min gamla iphone 3 bakom mig. Ja jag har gått och blivit med en iphone 4. Vad tycker jag om det då? Jo jag är så lycklig. Matchar det med silvriga skydd!

♥ Skinnväst




 
Skor - JohnnyBulls, jeans & Skinnväst - Ginatricot, blus - Ullared, kofta - Only, Mobilväska - H&M
 

Bra dag med solsken, praktikplatsen fixad, och jaa, nu känns allt bra! Efter skolan gick jag mot Viskan och mötte upp några brudar för en mysig fika. Laddar nu upp inför en helg full av händelser! och imorgon, ja då får jag nåt jag väntat på!

♥ Apple

 

Jag har ett doftljus av äpple. Det är ljuvligt, imorgon är det torsdag och då ska jag träffa vänner. Godnatt godingar!

♥ Massa hår

 


Mycket hår jag har fått alltså...
 

Idag är det onsdag säger dom. Lite bakning i skolan, stadshäng med coola kids. Ja det var väl så det fick bli. Nu ska jag bara hänga i min säng resten av dagen. Ja det ska bli skönt.

♥ Twist&Tango





Idag fick jag hem min nya blus från twist and tango. Den är i en väldigt kort modell, vilket jag inte riktigt såg när jag köpte den. Men med ett linne under tror jag det blir bra, jadå. Ikväll har jag träffat alla 45 gymnaster, det blir ett bra år, ja det tror jag!

♥ Detaljer

Fick ett ryck och raderade hela min design idag.. Det skulle jag aldrig gjort, för det kommer ju ta år att bygga upp  något bra.. Hur som helst har jag min nya tröja på mig idag. Från Bikbok

♥ minnen



Alla minnen som vi har tillsammans
De är bara våra ingen annans
de får aldrig blekna
O ingenting vi kan förklara
Vi kan väl låta dem bara vara?
De får aldrig blekna
 
Linnea Henriksson

♥ Lyckligare nu





De plaggen jag fick med mig hem från Göteborg. Jättenöjd! kommer matcha allting så braaaa.
 
Skinnväst - ginatricot, blus - kackur, tröja - Bikbok

♥ Ser bara framåt

Skor - Palladium, jeans - cheapMonday, blus - Kackur, tröja - H&M
 
Kände för grönt idag, kände för höst, så här blev det. Nu ser jag ljust inför veckan, och framtiden.

Söndagsmys

Ligger i min nybäddade säng och tittar på mina fina ljus. Ibland är det rätt mysigt.


♥ Ryttarkaka

 
Den mest onyttiga, klabbiga, och söta kaka någonsin. Men också den godaste!

♥ Buns


 
Hej vänner! Hoppas ni har en fin söndag, min är bra, men regnig. Gjorde en bulldeg och klippte lite längder och en krans. Jag gillar detta. Ja det gör jag.

♥ Göteborg

När jag är med mina fina vänner mår jag som allra bäst. Igår pratade vi ut om allt. Och idag tog vi tåget mot Göteborg och shopping! Nu väntar en kväll med tacos och massa annat gott. Älskar detta. Älskar er.