Gårdagens bak

Igår gjorde vi blandannat moccabakelser på bagerilektionen. Tänkte visa hur mina blev! Vi hörs och syns vänner!


♥ Tre gamla

 
När man inte orkar ta nya bilder får man ta gamla! Denna dagen har varit sjukt lång och jobbig. Blir så trött av detta vädret.. ska försöka fixa lite inspiration här på bloggen! Chao.

Längtar

Vill bli 18, ta körkort. Livet kommer bli så mycket lättare med körkort.. Kunna ta sig till bussen bara. Ilandsproblem jag vet, hehe.


♥ Julklappsproblem

Bild från idag.
 
Varför är det så svårt att komma på finurliga, roliga och fina julklappar att ge bort. Sitter med samma problem varje år.. Jag vill ju hitta det perfekta.. Hur som helst får jag väl hoppas det löser sig.

♥Kyckling på iv-val

 

Idag skulle vi laga något med kyckling på iv-valet på 1,5 h. Jag och mina kompanjoner lagade detta. Älskar att laga mat under tidspress! Nuuu är det kul på måndagar!


♥Creme brulée

Lördagens dessert - Creme brulée. Riktigt gott faktiskt, och jätteenkelt!

♥ Lördagsmat


 
Igår stod jag för kvällsmaten och det blev då "Potatisbakelse med mozzarella/basilikafylld kycklingfile med rödvinssås och stekta grönsaker. Ska även skriva en inlämning om detta till kökslektionen på måndag. Att laga mat är kul, faktiskt!

♥ Redvelvetcupcakes

Har stått i köket sen klockan två idag. Bakat, fixat mat, efterrätt och så vidare. Tog mig i kragen och provade dessa redvelvetcupcakes med en creme cheesefrosting. Japp dem är sådär lena i smaken som det står i recepten! Muums.

♥ Rosa macarons

 
 
Jag älskar macarons, att göra dem, att se på dem, att äta dem! Idag har jag gjort rosa med två fyllningar, Chokladganache och ananassmörkräm!

♥ Follow your heart

Brevid min säng, några enkla vita, fina detaljer. Precis som jag vill ha det när jag trivs som bäst.

♥ Friday

 

 En klädsel i ett vardagsrum. Japp. Blusar och koftor, det har nog blivit jag kan man säga, och skjortor förstås!
Nåväl, tog en tripp till Ginatricot utförsäljningen idag, kan meddela att jag gick lika rik ut som jag gick in. Ja så det var väl inget att ha direkt. Fredagen idag är ungefär såhär, mys, maaat, film och godis. Helt okej va?

Dammsugare

Vi gjorde lite dammsugare i skolan idag. Ganska dålig dag faktiskt, allt bara krånglar med mig.


♥ Skal

 
Införskaffade mig ett nytt skal idag, det orangea. Så jag tänkte.. varför inte visa mina andra också! Ska man nu skydda sin telefon kan man ju göra det på ett roligt och färgfyllt sätt. Nog om det, nu drar jag och tränar mina tjejer! och just det, idag är livet förbannat bra!

♥ Recept

Har satt upp några recept i köket, gillar det starkt. En liten färgklick sådär.

♥ Black and white

jeans - lager157, skinnväst - ginatricot.
 
Japp idag är jag svart och vit. Känns ganska skönt att vara utan färg på nåt sätt. Det har varit en bra måndag, för att vara en måndag. Mycket kul att se fram emot just nu, och tro det eller ej, men ikväll ska jag träna!

♥ Golden


 
Mina nya älskade kockknappar. Som ni kanske vet pluggar jag till bagare/konditor. Då vi har dessa kockrockar! 

♥ Stickat

 
Det bästa med hösten/vintern måste ju vara mössor och vantar! Har införskaffat mig en svart idag, även en halsduk. Från Lager157. De röda är från Monki. Loooove it.

Lately

Har väl kanske ingen vidare blogglust just nu, eller snarare inget att visa. Iallafall, har nu varit på hockeymatch, sjukt olikt mig japp. Imorgon är det Strömsfors julmarknad. Ni hittar mig i kiosken, kom vettja!


♥Vardagslyx

Desperate housewifes, tända ljus och nystädat rum. Efter jobbig dag förtjänar jag väl ändå det här...


♥ Tårtbit

Måste bara visa lite fler bilder på rainbowtårtan. Bara älskar det randiga!!
 
Slutade skolan 11 idag, och kommer göra alla tisdagar. Japp, det mesta åker jag buss faktiskt, eller väntar på buss, om jag skulle flytta in i en kanske? Snart kommer en vän hit och tror minsann vi ska baka chokladbollar. Ha det gött.

♥Vilken måndag

Åh härlig dag!
Fått byta lärare på iv-val - kök. Till grym kock! Är lycklig över det. Tillbringat tid med min bror, lagat lasagne och pluggat livsåskådning och big Bang. Bra start på veckan? Om det är!


♥ Rainbowcake - steg för steg

 
Lite bilder som visar hur jag gjorde regnbågstårtan till fars dag.

♥ Detaljer

Åker på farsdagsmiddag hos mormor och morfar. Hoppas ni haft en bra helg. Min har varit kort, effektiv, rolig och skön. Visar lite detaljer på kvällens klädsel. Ha det fint vänner.

♥ Blue rainbow cake

Bottnar - White velvet cake
fyllning - ananascurd
spritsad med ananassmörkräm.
 
Gjorde en white velvet cake designad som en regnbåge till pappa idag på farsdag! Riktig rolig tårta, och annorlunda mot vad jag brukar göra!
 
 

♥Fina gymnaster

Idag är man stolt som ledare för detta gäng! Alla presterade såå bra! Och ett av lagen kom på tredje plats! Ja, det är sådana här dagar jag bara vill le!


♥ Friday night

Myser med pizza och laddar inför morgondagens gymnastiktävling då mina tjejer ska tävla!

♥ Kladdkakans dag

Idag är det kladdkakans dag! Värt att fira, eller hur?
 
Idag har jag visat niorna runt på min skola dagen lång. Informerat om mitt program - bageri och sådant. Är helt slut och imorgon blir det att göra precis samma som idag. Ha det gött. Jag hoppas på bättre uppdatering snart!

♥Senaste från instagram

Mina senaste fotouppladdningar på den bästa appen - instagram. Vill ni följa mig heter jag @evelinamatilda.
Nu ska jag sova för imorgon är det en viktig dag!


♥ Macarons

 
Idag har jag och en vän gjort choklad och annanasmacarons då vi har redovisning om det imorgon. Ja då var lovet slut. Men vad gör väl det. Ha det gött.

♥Halloween

Kom just på att jag har en blogg att uppdatera. Igår var jag på halloweenfest, först förfest hos en kompis med ett gött gäng och sedan vidare på lokalfest. Jag och mina vänner var svenska Hollywoodfruarna och jag var Maria Montazami! Jag hade kul!


♥ Egendesignat

 
Ville ha något speciellt, nåt eget och snyggt. Ja så jag fixade på några nitar på ett par av mina Johnny Bulls. Känner mig lite nöjd faktiskt. Nu har jag ett par unika Boots!

♥Bagaren och kocken

Idag har vi varit i den största bakaffären!! Var i himmelriket där ett tag.. Hehehe.


♥ Fläta

 
Igår hade jag fläta, igår var jag fin.
 
Igår var jag på Gekås som sagt! Hittade mycket bra och onödigt. Fortsätter shoppingen mot Göteborg idag med min vän Elin. Hoppas ni har det bra.