Sandslott

 
Ljusa bottnar
Hallongrädde
chokladmousse
marsipan
sanden är krossat mariekex
 
Tårta till Annie som fyllt 11 år. Hon ville ha en sandslottstårta med krabbor, så jag fixade ihop den här!

Kommentarer
» Anonym

hur mycket kunde du innan du började på bagarskolan? Hade du bakat mycket innan och gjort sånna tårtor du gör nu? Hur mycket lär man sig för varje tema? Undervisar dom en gång och förväntar att man ska kunna?

Svar: Hej!
Jag gjorde endel tårtor innan. Men har utvecklats enormt under mina tre år på skolan samt bakat mycket hemma på fritiden.
Man tränar mycket på samma saker i skolan och får tid på sig att lära sig. Får jobba mycket självständigt och får sedan kommentarer av lärarna. Just sådana tårtor som jag gör här gör man inte mycket av i skolan, mer basic saker. Under andra och tredje året förväntar dem sig att man kan endel!
/ewes hörna
Evelina Oscarsson

2014-08-19 15:19:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback